Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

První letošní fotosoutěž Blesk tlapek má své vítěze: Slavily i čtyři tlapky

Video se připravuje ...
Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
3. dubna 2024
05:00

Psi s pomlázkami, kočky usazené ve velikonoční výzdobě mezi kraslicemi a zajíčky, dokonce i živými. Takové fotky přišly do velikonoční soutěže, kterou Blesk tlapky připravily společně s Mountfieldem. Sešla se jich téměř stovka, vybrat z nich nejlepší nebylo snadné.

Ocenit by si zasloužili všichni, už jen za námahu, kterou si se svými snímky a jejich aranžováním dali. "Některé fotky byly opravdu úžasné, například pes, který se rozhodl skočit do záhonu s maceškami nebo ovčák pózující v králičích ouškách. Někteří pejsci měli se svými páníčky velkou trpělivost a nechali se vyfotit v opravdu krásných velikonočních pózách," řekla reporérka Blesk tlapek Kateřina Lang.

Vítězné foto. Kočička dojemně se mazlící s králíkem Marty Malinovské Vítězné foto. Kočička dojemně se mazlící s králíkem Marty Malinovské | čtenáři

Trojice výherců

Jak už bývá pravidlem Blesk tlapkových soutěží, i tentokrát reportérky vybíraly tři fotografie, pro které připravil Moutfield dárkové balíčky. "Bylo to těžké rozhodování, ale nakonec jsme se shodly na rozmanité trojici," dodala redaktorka Jana Ulrichová.

 

Vítězné foto. Boxer Calvin, který krásnou velikonoční výzdobu své paničky Aleny Osvaldové ještě vylepšil svou vlastní gumovou slepičkou Vítězné foto. Boxer Calvin, který krásnou velikonoční výzdobu své paničky Aleny Osvaldové ještě vylepšil svou vlastní gumovou slepičkou | čtenáři
Ocenění tedy získává snímek boxera Calvinka, který krásnou velikonoční výzdobu své paničky Aleny Osvaldové ještě vylepšil svou vlastní gumovou slepičkou, dvojice vzorně pózujících psů Samíčka a Leilinky Ivy Eichlové a fotka kočičky dojemně se mazlící s králíkem Marty Malinovské.

Balíčky dobrot

Všem třem autorům vítězných snímků gratulujeme. Pro vybrané psí a kočičí modely a modelky je připraven dárkový balíček plný dobrot od společnosti Mountfield. Obsahuje krmení a pamlsky v hodnotě 1500 korun.

Vítězné foto. Samíček a Leilinka, dvojice vzorně pózujících psů Ivy Eichlové Vítězné foto. Samíček a Leilinka, dvojice vzorně pózujících psů Ivy Eichlové | čtenáři

Fotky i v Křížovkách

Od 1. dubna letošního roku vychází jednou měsíčně nový tištěný titul Blesk tlapky KŘÍŽOVKY. První číslo, které přináší nejen zábavu pro luštitele, ale i témata, kterými se Blesk tlapky zabývají, je už v prodeji. V tom dalším, dubnovém, se k soutěži ještě vrátíme. Najdete v něm nejen výherní snímky, ale i další fotografie, které redakci zaujaly. Prohlédnout si je můžete i zde v galerii.

Uživatel_5825645 ( 3. dubna 2024 11:02 )

Závidíte psům! 🐶 🐕 🐩
👎 😂

ota prvni ( 3. dubna 2024 08:38 )

já měl vždy za to, že Velikonoce oslava Jara jsou určeny pro lidi a děti.
Nikoliv pro zablešené čokly a jejich úchylné majiTELE... 😕 👎

verka1 ( 3. dubna 2024 07:10 )

Všem to sluší ❤️

Zobrazit celou diskusi