Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Velikonoční fotosoutěž Blesk tlapek je v plném proudu: Mazlíčci pózují mezi kraslicemi a zajíčky!

Video se připravuje ...
Autor: uá, kl - 
31. března 2024
05:00

Blesk tlapková fotosoutěž s Mountfieldem o nejlepší velikonočně laděné snímky domácích mazlíčků se rozběhla. Facebook Blesk tlapek plní snímky psů a koček mezi kraslicemi, čokoládovými zajíčky a jarní výzdobou.

I když je soutěž určena majitelům psů a koček, přišly ale i hezké snímky andulky a morčat. Už teď je jasné, že vybrat z nich tři nejlepší bude jako vždy velmi těžké. „Většinou jsou velmi zdařilé. Jsou veselé a barevné tak, jako celé tyto svátky,“ řekla reportérka Jana Ulrichová.

Foto zaslala Veronika Hurychová. Foto zaslala Veronika Hurychová. | čtenáři

Čas do pondělí

Ti, kdo se chtějí se svými velikonočními fotografiemi do soutěže ještě zapojit, mají čas do pondělí 1. dubna do 23:59 hodin. Pravidla jsou jednoduchá. „Jděte na facebook Blesk tlapek a tam vybranou fotku vložte do komentáře pod příspěvek o soutěži. Nebojte se, že ho nenajdete, je to první příspěvek, který na blesktlapkovém facebooku uvidíte,“ řekla reportérka Kateřina Lang s tím, že kdo chce, může k fotce přidat i krátký popisek.

Balíčky za 1500 korun

Autoři tří nejlepších snímků, které vyberou reportérky Blesk tlapek, získají pro své domácí mazlíčky balíčky od Mountfieldu s pamlsky v hodnotě 1500 korun. Vyzvednou si je sami v prodejně Mountfield, kterou mají nejblíže svému bydlišti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi