Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Fotosoutěž s Mountfieldem startuje. Ukažte, jak slavíte Velikonoce se svými čtyřnohými parťáky

Autor: uá, kl - 
24. března 2024
05:00

I letos připravily Blesk tlapky pro své fanoušky oblíbené fotosoutěže. První na téma Velikonoce s domácími mazlíčky startuje právě teď. Pro autory nejlepších snímků nachystal Mountfield opět balíčky dobrot v hodnotě 1500 korun.

Soutěž je určena všem, kteří se svými čtyřnohými přáteli tráví velikonoční dny a společně prožité sváteční chvíle si dokumentují. Těšíme se na snímky psů a koček obdivujících, zkoumajících i demolujících velikonoční výzdobu, pózujících u kraslic, pomlázek a mazanců, ukrývajících se před koledníky nebo v případě psů je naopak nadšeně vítajících. Inspiraci najdete v galerii.

Nejkrásnější kraslice Čárka Nejkrásnější kraslice Čárka | čtenáři

Foto do komentářů

Pravidla jsou jednoduchá. Soutěž bude probíhat na facebookových stránkách Blesk tlapek. Pod příspěvek o soutěži nahrajte do komentářů vámi vybranou fotku. Jako vždy by měla být ostrá a v dobré kvalitě. Tři nejlepší určí reportérky Blesk tlapek. Autoři vybraných snímků se mohou těšit na balíček pro svého psa nebo kočku v hodnotě 1500 korun. „Obsahuje mix pamlsků, kapsiček, konzerv a granulí,“ řekla tisková mluvčí společnosti Mountfield Kateřina Böhmová.

Jak se zapojit?

Otevřete facebookovou stránku Blesk tlapek a fotku, s níž se chcete do soutěže zapojit, vložte do komentáře pod příspěvek o soutěži. Nebojte se, že ho nenajdete. Po celou dobu soutěže bude prvním příspěvkem, který uvidíte, když blesktlapkový facebook otevřete. Času je dost. Soutěž ukončíme o Velikonočním pondělí ve 23:59 hodin. Výherce poté oslovíme a kontakt na ně předáme zástupcům Mounfieldu. Výhry v podobě balíčků si pak výherci vyzvednou sami v prodejně Mountfield, kterou mají nejblíže svému domovu.

Kokoška Tobolka ( 24. března 2024 18:31 )

Zajíc na česneku ? A jarní nádivky

Zobrazit celou diskusi