Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děsivé svědectví sousedů o incidentu u Čaputové: „Žena křičela, že nemůže dýchat!"

Autor: DVL - 
5. března 2024
10:09

V noci z neděle na pondělí zasahovali na pozemku slovenské prezidentky Zuzany Čaputové bodyguardi i policie. Mladá žena totiž přeskočila plot a dostala se na pozemek prezidentky. Nyní o incidentu promluvili sousedé. „Slyšeli jsme, jako by spadlo něco kovového na zem. Žena potom křičela, že nemůže dýchat," popsali. Informoval o tom server čas.sk.

U slovenské prezidentky Zuzany Čaputové zasahovali v noci z neděle na pondělí bodyguardi a policie. Mladá žena přeskočila plot a dostala se na pozemek prezidentky. Jak uvedla policie, chovala se nepříčetně a byla možná pod vlivem alkoholu a drog.

Nyní se o zásahu rozpovídali i sousedé Čaputové. Incident je probudil, uslyšeli ženský křik a nejprve nevěděli, co se děje, píše server čas.sk. „Ten prvotní šok, kdy se vzbudíš kvůli výkřiku, tak to bylo dost divné,“ popsal jeden ze sousedů. 

„Nějaká žena křičela: ‚Prosím, pomoc, policie!‘ Slyšeli jsme, jako by spadlo něco kovového na zem. Potom křičela, že nemůže dýchat. Ochranka, která chrání prezidentku, ji chtěla uklidnit, že jí zavolají sanitku,“ uvedla sousedka pro tvnoviny.sk.

K incidentu došlo ve slovenském městě Pezinku, který je od Bratislavy vzdálený přibližně půl hodiny autem. Mladá žena se dostala na prezidentčin dvorek, záchranka zakročila okamžitě. „Mohu potvrdit, že v nočních hodinách neznámá žena přeskočila plot a dostala se na pozemek domu, kde bydlí prezidentka Zuzana Čaputová. Ochranka okamžitě zasáhla a ženu zpacifikovala. Policie začala tento bezpečnostní incident vyšetřovat,“ sdělil TV Markíza mluvčí Čaputové Martin Strižinec.

Video  Zuzana Čaputová se ohlíží za rokem 2023: Video s Pavlem, Zelenským i z výjezdů  - Instagram - Zuzana Čaputová
Video se připravuje ...

Uživatel_5650027 ( 6. března 2024 10:24 )

Vážení, jak dlouho ještě bude probíhat masáž o paní, která přecenila své schopnosti? Je to politická mrtvola... Ať se spolu se svým milencem vrátí pokojně na vidiek, i s dcerou TOP modelkou a my budeme mít klid. Že Blesku?

Apa apík ( 5. března 2024 16:54 )

Vieš čo keď nevieš tak radšej nepíš a nerob si hanbu.

Apa apík ( 5. března 2024 16:52 )

A čo sa vlastne stalo,jedna feťáčka preliezla plot a až keď bola pri dverách tak ju akože spacifikovali.Ako si ochráncovia vykonávali svoje povinnosti keď jedna feťáčka čo ledva stála na nohách sa dostala cez plot až ku dverám prezidentky.

Uživatel_5650027 ( 5. března 2024 16:18 )

Takže také TOP MODELKA!?

evisa ( 5. března 2024 14:39 )

Našťastie to je Pani Prezidentka -veľa ľudí si ju váži. Jasné, že lumpenproletariat má iné hodnoty

Zobrazit celou diskusi