Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manžele rozdělila ve stáří nemoc: Chci naposledy vidět Irenku a sevřít ji v náručí, přál si Bohuslav

Autor: jel - 
23. února 2024
13:45

Bohuslav a Irena se vzali v roce 1956. Po letech je ale rozdělila nemoc a oni v seniorském věku skončili každý v jiném zařízení. Pan Bohuslav ví, že se jeho život bohužel chýlí ke konci a jeho největším přáním bylo naposledy se setkat s milovanou manželkou. To se povedlo díky Sanitce splněných snů.

Na paní Ireně se nemoc podepsala a musela být dlouho hospitalizována. Její manžel pak skončil v jiném zdravotnickém zařízení. Bohužel se jeho čas na světě chýlí ke konci, z celého srdce si ale přál „ještě jednou, vidět, pohladit a políbit svou Irenku, naposled ji sevřít v náručí a říci jí, že je navždy má jediná“. Dojemné setkání se mohlo uskutečnit díky Sanitce splněných snů.

„Setkání bylo nádherné. I když paní Irenka je již dost dezorientovaná a občas se ‚ztrácí‘, manžela poznala, celou dobu se jej něžně dotýkala a starala se, jestli se mu dobře sedí, zda není unavený,“ popsala úžásné chvíle manželů zakladatelka a koordinátorka projektu Petra Homolová. „Milující manžel jí se slzami v očích chválil delší vlasy, tolik se mu líbila, štastně jí to opakoval,“ dodala.

Krásný příběh manželů dojal na sociální síti stovky lidí a pod příspěvkem se objevily stovky nádherných komentářů. 

MADONNA ( 23. února 2024 23:05 )

Souhlas

elopapx ( 23. února 2024 19:02 )

Přesně tak.
Určitě by při troše dobré vůle šlo zařídit,aby dožili spolu.

stařec ( 23. února 2024 15:59 )

Zasr-ní uřadové!!!! V čem je problém,že nemohou být ty poslední dny spolu!!!!!!SVINSTVO NEJVĚTŠÍHO STUPNĚ !!!! 👎 👎 👎

Zobrazit celou diskusi