Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rajda z OnlyFans ubodala partnera: Nápadníkovi pak vyhrožovala podpálením domu

Autor: hpe - 
10. února 2024
10:00

V případu americké hvězdy OnlyFans Courtney Cleeneyové (27), známé pod přezdívkou Courtney Tailor, došlo ke zlomu. Kráska je spolu s rodiči obviněna z dalšího trestného činu zatajování důkazů. Poté, co influencerka svého tehdejšího přítele Christiana Obumseliho (†27) 3. dubna 2022 ubodala, měli Kim a Debborah při vyklízení bytu odnést Obumseliho počítač. Vzorné chování nevykazovala Tailorová ani po tomto incidentu. V domovském Austinu totiž vyhrožovala osmnáctiletému chlapci zapálením domu.

Pár se seznámil v roce 2020. Vztah to měl být bouřlivý a velmi temperamentní. Kamerové záběry z výtahu v apartmá v luxusní budově One Paraiso v Miami, kde spolu partneři bydleli, ukázaly, že k potyčce mezi nimi došlo i krátce před vraždou. Konflikty se zřejmě stupňovaly, až jednoho nedělního večera vyvrcholily v krvavou tragédii.  

„Víme, že mezi nimi došlo k fyzické potyčce, než byl Christian pobodán,“ sdělil deníku Daily Star mluvčí tamní policie. Policii a záchrannou službu měla zavolat právě Courtney. Bezprostředně po incidentu vyhrožovala, že si sáhne na život, a tak musela být převezena do psychiatrické léčebny. Christian útok nepřežil a v nemocnici byl prohlášen za mrtvého.

Toxický vztah

Neshody a násilí mezi Tailorovou a Obumselim byly podle blízkých a sousedů na denním pořádku. „Viděli jsme, jak ho ona udeřila,“ řekla deníku Ashley Vaughnová, blízká kamarádka Courtney. „Nikdy jsem ale neviděla, že by bil on ji,“ doplnila. „Z toho, co jsme mezi oběma osobně zažili, věříme, že Christian by ji nepostavil do pozice, kdy by ho musela bodnout, aby se ochránila,“ dodala Vaughnová.

Obhajoba sebeobranou

Modelčin právník Frank Prieto tvrdil, že jednala v sebeobraně poté, co ji Obumseli napadl. Hvězda instagramu prý partnera bodla, když ji chytil pod krkem. „Obumseli byl násilník, nejhorší druh násilníka,“ uvedl v prohlášení. „V soukromí manipuloval a zneužíval Courtney, když si myslel, že u toho nikdo není,“ dodal. 

S tímto tvrzením rodina zesnulého zcela nesouhlasila. „Nemáme důvod se domnívat, že to byl případ sebeobrany. Byl vychován v dobré rodině se silnou morálkou, silnými hodnotami. Nebyl takový,“ uvedla pro televizi CBS Miami sestřenice Obumseliho Karen Egbunová. Blízcí Christiana požadovali doživotní trest.

„Polib mě, nebo ti zapálím dům!“ 

Mezitím než byla Tailorová v srpnu 2022 zatčena, stihla se odstěhovat do rodného města Austin v Texasu do domu rodičů. Po pouhých dvou měsících od trestného činu, ke kterému se navíc sama přiznala, se znovu projevila velmi agresivně.

Při venčení psa měla narazit na osmnáctiletého mladíka. Chtěla vědět, jak se jmenuje, a řekla mu, ať s ní jde na procházku. Chlapec nenamítal a poslechl. Z nevinného seznámení se však stal traumatický zážitek. Podnapitá sexbomba údajně teenagerovi nakázala, aby ji políbil. Tomu se to nelíbilo a tentokrát se rozhodl vzdorovat. Jakmile nebylo po jejím, začala se projevovat násilnicky. Vyhrožovala, že zapálí jeho rodinný dům.

Nadávky a facky

Mladík rychle napsal o pomoc otci. Ten ke dvojici přispěchal, situaci ale neuklidnil. Právě naopak. Tailorovou prý jeho příchod ještě více rozzuřil. Nadávala mu a strkala do něj. Jakmile zavolal policii, přeskočilo jí a přitvrdila ve fyzických výpadech. Policisté poté vyslechli i dívčinu matku, která se dušovala, že ji pošle na léčení. Ani jeden z mužů nakonec nepodal trestní oznámení, což je teď prý mrzí. Kdyby věděli, že je obviněna z vraždy, napadení by nahlásili. „Řeknu vám, že ten člověk je agresivní a může někomu vážně ublížit,“ uvedl muž pro Daily Mail.

Podle nových poznatků vyšetřování se násilnice dopustila ještě dalšího trestného činu. Za manipulaci s důkazy hrozí trest i rodičům Kimovi a Debborrah. Ty policie zatkla minulý týden. Manželé údajně při vyklízení bytu zatajili před policií Obumseliho notebook. Ten si odnesli domů a po čase se do něj i nabourali. Dcera je měla krýt, či jim přímo napomáhat. 

Video  Lesbická prostitutka Fabiánová vraždila muže bez špetky lítosti.  - Videohub
Video se připravuje ...

obcan cesko ( 12. února 2024 17:29 )

👍

Celebrity-chachacha ( 11. února 2024 10:40 )

Hvězdy dnešní doblblé mládeže. Bez internetu se už ani nevyse Rou.

obcan cesko ( 10. února 2024 12:59 )

Skrytá hrozba pro společnost jsou všechny ty influsr@čky, Youtubsr@čky, atd,atd,atd!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání