Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dědic (23) miliardového koláčového impéria ubodal nejlepšího kamaráda?! Brutální vražda na Štědrý den

Autor: hpe - 
26. ledna 2024
21:17

Vrahem, který o Štědrém dnu na předměstí Cardiffu ubodal Williama Bushe (23), má být podle policie dědic miliardového bohatství společnosti Peter's Pie, Dylan Thomas (23). Svého nejlepšího kamaráda měl ubodat k smrti okolo půl dvanácté dopoledne na parkovišti vedle Llandaffské katedrály. Mladík je momentálně obviněn z vraždy a je držen ve vazbě. K soudu se má dostavit v únoru.

Oba mladicí spolu měli navštěvovat stejnou soukromou školu Christ College. Nejen díky tomu se z nich časem stali velmi blízcí přátelé. William se dokonce ke svému nejlepšímu příteli před dvěma lety nastěhoval. Byt v řadovém domku vlastnil Thomasův dědeček, sir Gareth Edward, který byl v zemi svého času slavným rugbistou. To, že by jejich přátelství mohlo skončit takto tragicky, nikdo nepředpokládal. 

Rodina Williama se k celé situaci vyjádřila a prosila tím také veřejnost o respektování jejich soukromí. „Náš milovaný Will nám byl odebrán tak krutým a nepopsatelným způsobem. Will byl tak loajální, zábavný a starostlivý syn, bratr a přítel,“ popsala Williama rodina v policejním prohlášení

Předci Sira Stanleyho Thomase zbohatli prodejem masových koláčů. Spolu se svým bratrem pak Stanley společnost rozšířil a začal vyrábět i produkty dalšího druhu. Předtím než ji prodali, vydělala firma Peter's food dvě miliardy korun. Rodinné impérium se mezitím rozrostlo do dalších sfér. Sir Stanley získal rytířský titul v roce 2006. Hojně přispíval charitativním organizacím. Jaká je jeho reakce na vnukův hrůzný čin, je však nejasné. Na rozdíl od Williamovy rodiny, Thomasovi příbuzní neučili žádné veřejné oznámení. Motiv vraždy je stále neznámý a pravděpodobně ho odhalí až další vyšetřování. Thomas má u soudu stanout 2. února. 

Video  Soud vzal do vazby Jozefa H. (47), obviněného z vraždy své přítelkyně Patricie (†48).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Vendy O ( 26. ledna 2024 22:12 )

Drogy a pomatení mysli...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání