Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zhrzený otec před očima dcery zastřelil manželku: Pak namířil zbraň proti sobě

Autor: štt - 
4. ledna 2024
11:20

K tragédii došlo v pátek 22. prosince v havajském městě Aiea. Zhrzený otec Jason sledoval svou manželku Theresu na parkoviště před nákupním centrem, kde ji následně zastřelil. Jen pár týdnů předtím soud násilníkovi zakázal se k rodině přibližovat.

V pátek ráno jela Theresa Cachuelová spolu s malou dcerkou navštívit matku. Předtím se ještě zastavila nakoupit v obchodě. Když se vracela k autu, předstoupil před ní její muž Jason se zbraní v ruce. Jednou ranou do hlavy ji na místě zabil.

Krátce poté, co policie po střelci zahájila pátrání, našla jeho bezvládné tělo na předním sedadle auta. Vyšetřovatelé nyní pracují s teorií, že podezřelý odjel z místa činu a zastřelil se. Při domovní prohlídce u něj objevili dalších pět legálně držených střelných zbraní.

Cachuelová před dvěma týdny požádala o rozvod. Soud muži navíc zakázal, aby se k manželce a jejím třem dětem přibližoval. Cachuelo měl podle deníku New York Post svou ženu obtěžovat a pronásledovat. Krátce po rozchodu jí s nožem v ruce vyhrožoval, že ji zabije. Rodina zemřelé navíc dodává, že v minulosti měl ženu týrat.

Dcera, které je dle místních médií mezi šesti a osmi lety, zůstala po incidentu silně traumatizovaná. Dítě si zatím nedokázalo přiznat, že jeho matka je po smrti. Pozůstalí již spustili veřejnou sbírku na pohřeb třiatřicetileté ženy. Theresa se živila jako podnikatelka v oblasti kosmetiky. Známá byla i na sociálních sítích.

Video  Insta Crime Podcast: V Lipně plavala nahá mrtvola. Vrah Gabriely se nenašel, podezřelý byl i Fritzl.  - pdc, icp, Blesk TV
Video se připravuje ...

Karel Voříšek ( 7. února 2024 18:56 )

Hlavně psát spisovně nechodil jste do školy?

Petr Kolar ( 4. ledna 2024 12:55 )

Je to tragedie. Je me prekvapilo ze tri deti patrili zabite zene. Ja mel za to ze deti nejsou neci majetek a maji sve rodice (matka, otec). Ale v US je mozne temer vse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání