Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Recidivista na Štědrý den zabil ženu a její čtyři děti: Za předchozí vraždu do vězení nešel!

Autor: štt - 
27. prosince 2023
14:01

Francouzská policie na Štědrý den objevila pět zavražděných. Dle dostupných informací se mělo jednat o matku a její čtyři děti. Hlavním podezřelým je muž, který v minulosti ubodal svou přítelkyni a jejího syna. Kvůli psychické nemoci však nebyl odsouzen a zůstal na svobodě.

Vánoční náladu na pařížském předměstí Meaux zastínila mnohonásobná vražda. Když policisté do malého bytu vešli, šokovala je míra nepořádku. Stěny, ale i nábytek byly pokryté krví. Na podlaze pak leželo pět bezvládných těl.

Dle prokurátora Jeana-Baptisty Bladiera se mělo jednat o matku a její čtyři děti. Lékaři na tělech dvou dcer ve věku sedm a deset let objevili mnohočetná bodnutí. Vedle nich ležící dva chlapci byli nejspíše uškrceni. Mladšímu z nich bylo pouhých devět měsíců, informoval server sky news.

Jméno žádné z obětí nebylo doposud zveřejněno. Novináři neznají ani identitu údajného vraha. Jím by měl být třiatřicetiletý muž, kterého policie zadržela v úterý. Vyšetřovatelé při určování možného pachatele neváhali ani minutu.

Muž totiž před čtyřmi lety stanul před soudem za vraždu své přítelkyně a jejího syna. I přes jasné důkazy však nebyl odsouzen, jelikož byl shledán duševně nepříčetným. O dva roky dříve se měl léčit v psychiatrické léčebně, kde se pokusil o sebevraždu.

Nyní podezřelého čekají psychologické testy, které určí, jak s ním budou úřady dále nakládat.

Video  Insta Crime Podcast: Peter brutálně zkopal a znásilnil Dagmar. Zbitá žena umírala dlouhé hodiny  - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

MADONNA ( 28. prosince 2023 09:01 )

To by se mohlo dít tak ve středověku, dnes by takové vězení bohužel neprošlo. A proč ne, trest smrti? Alespoň by se tolik nedělo to, co se děje a je to stále častější a hrůznější..

MADONNA ( 27. prosince 2023 21:08 )

Trest smrti a hotovo! Vyšinutý nevyšinutý, nezájem!

MADONNA ( 27. prosince 2023 21:06 )

MADONNA ( 27. prosince 2023 21:06 )

Konečně tady někdo řekl tak, jak to je. Byla bych pro okamžité zavedení trestu smrti, byla velká chyba ho u nás zrušit!! Tresty jsou směšné a hlavně na hlavu postavené,přesně jak píšete.Zviřata se u nás berou jako věc, to je taky pěkná debilita!!!

verka1 ( 27. prosince 2023 18:36 )

Neměli ho vůbec pouštět, je nemocný, taková rodinná tragédie zabít manželku a čtyři děti 😓

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání