Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Skandál v Hollywoodu: Syn agenta filmových hvězd je podezřelý z vraždy manželky! Rozřezané tělo našli v popelnici

Autor: hpe - 
13. listopadu 2023
21:23

Samuel Haskell IV. (35), syn významného hollywoodského agenta, byl obviněn z vraždy své družky Mei poté, co bezdomovec v popelnici našel torzo těla. V rodinné vile policie našla stopy krve. Podle výpovědí zaměstnanců jim měl muž zaplatit za to, aby se těla zbavili. Rodiče Mei jsou zatím oba nezvěstní.

Ve středu policie města Los Angeles zatkla Haskella a obvinila ho z vraždy. Jednala tak na základě získaných důkazů z probíhajícího vyšetřování, které spustil hrůzný nález torza těla v popelnici. Otec obviněného Samuel Haskell III. patřil dříve mezi špičky ve svém oboru. V Hollywoodu zastupoval hvězdy jako Dolly Partonová, Whoopi Goldbergová nebo George Clooney. Sám Haskell IV. v minulosti pracoval s hudebníky Tygou a Machine Gun Kellym.

Kriminalisté při prohlídce vily Haskellových našli krev. „Policisté po vstupu do domu objevili různé důkazy včetně krve,“ řekl detektiv Efren Gutierrez deníku New York Post. Haskell byl v roce 2008 zatčen a obviněn ze dvou napadení smrtící zbraní. Vyvázl však jen s tříletou podmínkou.

Dělníci, kteří pracovali na stavbě opodál, policii sdělili, že den předtím, než bylo tělo nalezeno, spatřili blízko Haskellova domu velké černé tašky. Ty prý vypadaly, jako by v nich bylo tělo. Jakmile však strážníci dorazili na místo, pytle už na místě nebyly. Nicméně taška, ve které bylo později nalezeno torzo, odpovídala popisu dělníků. Spolu s krví, která byla objevena v domě Haskella, se tak jedná o klíčové důkazy.

O Haskellově pochybné nátuře svědčí i nejmenovaná sousedka, která vyšetřovatelům  sdělila, že s ním v poslední době nebylo něco v pořádku. Nově objevené záběry z bezpečnostních kamer zachytili Haskella, jak ze svého auta na parkovišti vytahoval obří plastové pytle a házel je do popelnice. Z obrazu je patrné, že mu dělalo problém pytle nadzvednout. Parkoviště je navíc velmi blízko místa nálezu torza.

Podle kriminalistů tělo nemá žádné specifické identifikační prvky, jakými je například tetování. Počítají však s tím, že se jedná o Mei Haskellovou, manželku obviněného. Jejich vyšetřovací verzi by měly potvrdit testy DNA.

  1. Anketa

    Chrání zákony dostatečně oběti domácího násilí

    Ano, záleží na vymáhání současných zákonů
    Ne, v některých ohledech by se měly zpřísnit
    Ochrana obětí domácího násilí by měla být mnohem komplexnější a zákony přísnější

Dle výpovědí Haskell údajně zaplatil svým pracovníkům, aby z garáže jeho domu odnesli velké odpadkové pytle. Měl jim namluvit, že uvnitř jsou pouze těžké kameny. Náklad pak odvezli o pár bloků dál. Podle jejich popisu byly tašky měkké, navlhlé a každá vážili zhruba dvacet kilo.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání