Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Strach o malého Emilka (2): Nezvěstný je 4 měsíce! Pátrají po něm stovky policistů

Autor: hpe - 
11. listopadu 2023
13:39

Chlapeček z francouzské vísky Bouches-du-Rhône poblíž Marseille zmizel 8. července. Od té doby po něm rodina ve spolupráci s policisty stále beznadějně pátrá. Těsně po jeho zmizení bylo spuštěno rozsáhlé pátrání v terénu, kterého se účastnily stovky lidí včetně hasičů, policie a dobrovolníků. Momentálně policie pokročila a provedla prohlídku v 10 různých domech. 

Émile (2) byl naposledy spatřen v odlehlé vesnici La Vernet, kde trávil dovolenou se svou rodinou. Sousedé ho prý údajně viděli samotného v uličce. Pak jakoby se po něm slehla zem. Na sobě měl žluté tričko, bílé šortky a turistické boty.

Ve snaze chlapce nalézt pročesala policie, hasiči i dobrovolníci blízké okolí. Bezvýsledně. Do dnešního dne Émila nenašli. A co víc, úřady nemají žádnou stopu.

Po hochovi dále pátrají stovky policistů. Vyšetřovatelé prohledali mimo jiné i domov prarodičů z Emilovy matčiny strany. Při pátrání dosud nedošlo k žádnému zadržení.

„Do mého domu dorazili v 6 hodin ráno. Všechno prohledávali tři nebo čtyři hodiny. Uložili si všechna data z mého mobilního telefonu. To stejné provedli i sousedů," uvedl jeden z obyvatel vesnice La Vernet podle deníku Bild

V polovině října došlo také k prohlídce domu místního farmáře. Mnozí vesničané se totiž domnívají, že Émile může být už po smrti. Myslí si, že ho možná farmář přejel, když se chlapec zatoulal do vysoké trávy. Muž však jakoukoliv spojitost s chlapcovým zmizením popírá. 

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

verka1 ( 11. listopadu 2023 18:58 )

Krásný chlapeček.

nemocna ( 11. listopadu 2023 16:43 )

Chudák malý tak krásný chlapeček, pokud jej někdo neunesl a neprodal už nebude mezi živými, divím se proč nerozdělali všechny balíky se senem aby měli jistotu že se nedostal do sekačky a tím i balíkování, kde byli rodiče? prarodiče? kdo jej hlídal? takové malé dítě nemůže být ani chvíli samo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání