Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Holčičku (†5) našli mrtvou v parku: Ubodal ji zřejmě rodinný známý!

Autor: pma, inf - 
22. února 2023
20:11

V úterý odpoledne informovala německá média o zmizení teprve pětileté dívenky. O pár hodin později měl případ tragický konec. Tělo zmizelé holčičky nalezl náhodný kolemjdoucí v berlínském veřejném parku. Po leteckém transportu do nemocnice dívka podlehla svým zraněním a zemřela. Policie z trestného činu podezřívá devatenáctiletého mladíka.

Němečtí kriminalisté podle deníku Der Tagesspiegel  v úterý odpoledne zadrželi devatenáctiletého mladíka. Ten čas od času hlídal pětiletou dívku společně s jejími třemi sourozenci známým žijícím v Berlíně. Mladík byl tedy pro děti něco jako chůva.

Pátrání skončilo tragicky

V úterý odpoledne měl být se všemi čtyřmi sourozenci na hřišti v parku Paule a pětiletá holčička mladíka po chvíli upozornila, že musí na toaletu. Mladík poprosil další dospělé na hřišti, zda by mohli na chvíli pohlídat zbylé tři děti, že on jde holčičkou doprovodit na toaletu a hned se vrátí. Zpátky na hřiště však mladík přišel sám.

Tvrdil, že se dívka ztratila a ihned se rozběhlo pátrání. To ale po pár hodinách skončilo. Holčičku na pokraji sil nalezl kolemjdoucí v křoví vzdáleném několik set metrů od místa, kde byla se sourozenci viděna naposledy. Bodná zranění byla roztáhlá a dívenka po převozu do nemocnice zemřela. Krátce poté byl také zadržen devatenáctiletý mladík, kterého policie podezřívá z vraždy.

Čin šokoval i politiky

Policisté zajišťovali stopy v parku až do úterních večerních hodin. Ve středu se kriminalisté na místo vrátili, vyšetřovali možné svědky a proběhla i nařízená soudní pitva. V blízkosti místa neštěstí vzniklo pietní místo, kam začali lidé nosit svíčky a malé plyšáky.

„Moje myšlenky jsou s rodiči malé holčičky a jejich blízkými. Láme mi to srdce a jsem hluboce zarmoucená,“ vyjádřila se na Twitteru k neštěstí berlínská starostka Franziska Giffeyová.

Video  Insta Crime Podcast: Dětský vrah z Kmetiněvsi zavraždil Barunku (†13)  - Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání