Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ztratil se dvouletý Émile: Je možné, že ho slisoval stroj na seno

18. července 2023
15:01

Dvouletý chlapeček Émile zmizel před devíti dny v odlehlé horské vesnici Le Vernet ve Francii. Naposledy ho viděli sousedé samotného v uličce, od té doby po něm pátrají stovky lidí, kteří zapojili dokonce i armádní detektor kovů. Hrozí, že chlapec skončil v zemědělském stroji.

Émile zmizel v sobotu 8. července od rodinného domu ve vesnici Le Vernet, kde trávil dovolenou se svou rodinou. Naposledy byl spatřen dvěma sousedy v prázdné uličce někdy kolem čtvrt na šest večer. Na sobě měl žluté tričko, bílé šortky a turistické boty, uvedl deník Bild.

Od té doby po chlapci pátrají stovky lidí včetně dobrovolníků, policie i hasičů. Vyšetřovatelé si na pomoc přivezli vysoce citlivý detektor kovů. Tento armádní stroj je tak přesný, že by ve vysušené trávě dokázal najít i kovový knoflík o velikosti tří centimetrů.

Policie vyloučila útoky zvířat a v osadě prohledala již 20 domů. Neexistuje žádná konkrétní teorie o tom, co se chlapci mohlo stát. Obyvatelé se však obávají, že se chlapec zatoulal do vysoké trávy a skončil v zemědělském stroji. „Chlapec by se v tomto případě našel až na podzim, až budou farmáři krmit zvířata. Někdy v balících sena najdeme ostatky kolouchů,“ svěřil se jeden z obyvatelů vesnice.

Video  Jihočeští policisté pátrají po pohřešovaném muži.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

brano34 ( 20. července 2023 09:32 )

Únos je nejpravděpodobnější varianta. Stroj na seno je nejméně pravděpodobná varianta. Motiv?

begonie ( 19. července 2023 08:15 )

Tragédie.... V domě podle infa bylo 10 lidí - všichni si budou dávat vinu do konce života a to nejen sobě, ale i tomu druhému, že zůstal prcek bez dozoru.....

lokii ( 18. července 2023 23:05 )

To uz je 10 dni - clovek by si pral, aby toho broucka maleho nekde nasli a byl v poradku, ale - vedra a vek toho detatka moc nadeji nedavaji.
Je to strasne - chudaci rodice, ale ty deti dovedou zmizet ve vterine.

JaNat ( 18. července 2023 19:28 )

Nechci být v kůži prarodičů a rodičů. To je to nejhorší co se rodičům může stát. 9 dní, vedra, dvouletý. Chudáček malý.

kralovna-vsech-mori ( 18. července 2023 19:03 )

Ježíši Kriste

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání