Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Obávaná sériová vražedkyně je venku z basy. Vlastní děti mučila a zavírala do boudy pro psy!

Autor: pma, inf - 
1. května 2023
19:06

V srpnu roku 2004 odešla Američanka Michelle „Shelly“ Knotek (68) od soudu s 22 lety odnětí svobody za to, že brutálně zabila svou kamarádku a o několik měsíců později i válečného veterána. Kromě vražd se Knotek dopouštěla i trýznivého mučení vlastních dcer a synovce. Obávaná vražedkyně a manipulátorka je v současné době na svobodě. Příbuzní mají strach, zda se nebude žena chtít pomstít.

Michelle „Shelly“ Knotek (68) nevyrůstala ve spořádané rodině jako její vrstevníci. Namísto výchovy dětí se její matka zaobírala raději alkoholem. Od rodiny nakonec odešla úplně a o potomky se staral otec sám. Knotek si svou frustraci z nefunkční rodiny ventilovala na mladších bratrech, které surově bila. A když se jako náctiletá dozvěděla, že její matka neodešla kvůli alkoholu, ale že ji někdo ubil k smrti, neudržela už své emoce na uzdě.

Během dospívání Knotek kradla, sebepoškozovala se a byla nezvladatelná. V sedmnácti letech se odstěhovala k prvnímu příteli, jehož si zakrátko vzala. Jejím osudovým mužem se stal až třetí manžel David Knotek, za kterého se Američanka provdala v roce 1987. Z předchozích vztahů si do manželství žena přivedla dvě dcery a pár společně na svět přivedl další dva potomky.

Kamarádku ubila pěstmi

Krátce po svatbě si David začal na své manželce všímat čím dál větší brutality. V domě bydlel i synovec Shane Watson, jemuž Knotek zakazovala močit, když by od ní neměl povolení. Když ho získal, musel být u vyměšování nahý a stát před domem, kde ho žena navíc polévala ledovou vodou. Podobně drasticky se Knotek chovala i ke svým dcerám, kterým ubližovala jak psychicky, tak fyzicky. Jedné z dcer například prorazila hlavu skleněnou výplní ve dveřích, další dcery pak nutila, aby si ostříhaly pubické ochlupení a daly jí ho. Dokonce Knotek dcery nechávala zavřené ve psí boudě, protože si prý nezasloužily jídlo.

V roce 1994 s rodinou ve velkém domě v Raymondu žila i Kathy Lorenová, přítelkyně Knotek. I tu ale žena začala ponižovat a mučit. Nakonec kamarádku po jedné z hádek ubila pěstmi k smrti. „Všichni budeme ve vězení, pokud někdo zjistí, co se stalo Kathy,“ vyhrožovala po činu Knotek zbytku rodiny. Manžel David ženino tělo spálil a zbytek rodiny držel jazyk za zuby.

Vraždění zamezily dcery

Synovec Shane ale nechtěl připustit, že by tetě vražda prošla, a tak chtěl vše nahlásit na policii. Jeho strýc ho ale pár týdnů po vraždě Kathy zastřelil. Druhou obětí Michelle „Shelly“ Knotek se stal v roce 2003 válečný veterán Ron Woodworth, který se v domě usadil. I toho žena nejprve mučila. Zakazovala mu chodit na toaletu, nutila ho pít vlastní moč a bila ho. Nakonec staříka donutila skočit ze střechy jejich domu, při čem si muž přivodil mnoho zranění. Knotek seniorovi nepomohla a polila ho bělidlem. Když muž po několika dnech bolestí zemřel, zakopal ho manžel vražedkyně na zahradě.

Krutost matky už neunesly její dcery, které ji pár dní po smrti Rona Woodwortha nahlásily na policii. Michelle „Shelly“ Knotek byla v roce 2004 za dvě vraždy, jeden pokus o vraždu a násilí na vlastních dětech odsouzena ke 22 letům vězení. Manžel od soudu odešel se 13 lety za mřížemi.

Přestože měla být Knotek propuštěna na svobodu až v roce 2026, podle informací britského deníku Daily Mail je již několik měsíců mimo brány věznice. Z předčasného propuštění nemají radost dcery vražedkyně, jež mají obavy, zda se nebude jejich matka chtít za udání mstít. Není jasné, kde bývalá vězeňkyně pobývá, ale až do konce roku je dle Daily Mailu pod soudním dohledem.

Video  Martha Marek - vídeňská travička, jejíž život skončil pod gilotinou.  - Videohub
Video se připravuje ...

Kristýna Fla ( 2. května 2023 09:49 )

Takže Lorenová a Knotek. Proč nepřechylujete i ženské příjmení Knotek? Čte se to fakt blbě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání