Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šílenec postřílel pět lidí v rodinném domě: Mezi mrtvými je dítě (†8), vrah je na útěku

Šílenec postřílel pět lidí v rodinném domě.
Šílenec postřílel pět lidí v rodinném domě.  (Autor: ČTK)
Aktualizováno -
29. dubna 2023
16:38
Autor: ČTK - 
29. dubna 2023
13:14

Útočník v texaském městě Cleveland zastřelil v jednom domě pět lidí a nyní je na útěku. Informovala o tom americká stanice ABC. Podezřelý je podle policie ozbrojený a je pod vlivem omamných látek. Místní obyvatelé dostali varování, aby nevycházeli ven.

Střelba v malém městě vzdáleném asi 90 kilometrů severně od Houstonu se odehrála v pátek před půlnocí místního času (dnes ráno SELČ). Okolnosti zatím nejsou známé. Policie nyní pátrá po muži hispánského původu, který je podle ní ozbrojený útočnou puškou AR-15.

Stanice ABC uvedla, že v domě, kde se střílelo, bylo v té době deset lidí. Nejmladší oběti bylo osm let, dvě ženy zemřely v ložnici, kde svými těly chránily dvě děti - ty přežily. Zatím není jasné, v jakém vztahu byly oběti ke střelci.

V půlce dubna zahynuli v Alabamě při střelbě na oslavě narozenin čtyři lidé, z vraždy jsou obvinění dva mladíci ve věku 16 a 17 let. Agentura AP tehdy uvedla, že Spojené státy od začátku letošního roku zaznamenaly přes 160 masových střeleb, za které se považují incidenty se čtyřmi a více

Video  Policie v americkém Nashvillu zveřejnila šokující záznam ze zásahu proti střelkyni na křesťanské základce. Útočnici zastřelili policisté Rex Engelbert a Michael Collazo.  - youtube/Metropolitan Nashville Police Department
Video se připravuje ...

 

yokky ( 29. dubna 2023 17:15 )

To je ok🙄🙄­🙄🙄🙄🙄🙄🙄­🙄🙄🙄💰💰💰­💰✌✌✌

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání