Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na známou závodnici spadla obří televize: Kráska drastickým zraněním podlehla

Autor: pma - 
23. listopadu 2023
19:19

Sportovní moderátorka Luz Piedadová Eusseová před deseti lety začala zkoušet štěstí na dráze. Už o dva roky později vyhrála jako první pilotka z Kolumbie motoristický šampionát. Osmatřicetiletá Kolumbijka se za volant chtěla příští rok vrátit, osud s ní měl ale jiné plány. Žena o víkendu zemřela během tragédie na závodech nedaleko Bogoty. Silný poryv větru zbořil železnou konstrukci a na novinářku spadla velkoplošná televize. Luz svým zraněním na místě podlehla. 

V neděli odpoledne se na autodromu Tocancipá nedaleko kolumbijské Bogoty uskutečnil poslední automobilový závod sezony. Ten si nenechala ujít osmatřicetiletá moderátorka a závodnice Luz Piedad Eusseová. Ta byla mezi veřejností známa jako moderátorka pořadu Auta a Motorky, ale i jako první žena v zemi, která v roce 2015 zvítězila na motoristickém šampionátu. 

Na autodrom, který jí samotné přinášel v minulosti během závodů štěstí, se Luza vydala se svou rodinou. Nikdo ale netušil, že se pohodové sportovní odpoledne v mžiku promění v obrovskou tragédii. 

Kolem druhé hodiny odpoledne začalo na dráze silně foukat. Vichr se do závodiště opíral tak silně, že zbořil železnou konstrukci, která podpírala jednu z velkoplošných obrazovek. Ta byla umístěna nad místy, kde seděli VIP diváci. Právě zde seděla i Luz, na kterou obří zařízení spadlo. 

I když byli podle deníku Marca na místě do pár chvil záchranáři, nedokázali ženě již pomoci. Rodina, ale i široká veřejnost jsou z nešťastné události v šoku. „Vždy budeš ta nejjasnější, nejrychlejší a nejkrásnější hvězda ve vesmíru, maminko,“ napsala po incidentu na sociální síti Luzina dcera Daniela. 

Se vzpomínkou na tragicky zesnulou moderátorku se připojila i její kamarádka Esmeralda. „Ach, Lupi, jen ty a já víme, jak hluboké bylo naše přátelství. Příliš mě bolí srdce. Budu tě milovat a vždy na tebe vzpomínat,“ napsala zdrcená kamarádka. 

pjotri ( 24. listopadu 2023 10:06 )

O této ZNÁMÉ závodníci jsem v životě neslyšel, dokonce - což je na pováženou - o ní nikdy nereferoval ani autosalon.tv. Ale včera zemřela známá uklízečka z pařížskýho Ritzu. Hledám, hledám a ani zmínka o ní.

index index ( 24. listopadu 2023 09:58 )

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání