„Tak jak? Terka musí mít změnu!“ napsala herečka na sociální síť k fotce, na níž má o poznání světlejší vlasy, než je u ní zvykem. A spustila tím lavinu. Spousta lidí začalo fotce dávat srdíčko, aby naznačili, že se jim změna líbí.

Dcera Jany Brejchové (83) a Vlastimila Brodského (†81) se dočkala i řady komentářů, které ji ujišťovaly, že blond či snad skoro bílý přeliv jí opravdu sekne. „Mě to baví! Tobě to sluší! Tak za mne ano!!❤️“ napsala jí třeba kolegyně Eva Holubová (64). „Sluší moc,“ ozvala se Kateřina Brožová (55) a moderátor Honza Musil (55) zase napsal: „Pecka!“

„Nikdy bych neřekla že ti ta světla může takhle slušet,“ podivovala se zase Nela Boudová (55), jinak také většinou brunetka, stejně jako doposud Tereza. Další lidé v komentářích pak zmiňovali, že ji nový účes omladil, případně že se začala víc podobat mamince, Janě Brejchové. Ta je zase známá právě svými blond kadeřemi.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Brodská se ale fanouškům „pochlubila" i s dalším přirovnáním, které už jí očividně zas tak velkou radost neudělalo. „Teď mi jedna paní napsala: Vy jste celá Alenka Schillerová z Ano!!😁Tak to milá paní nebyl úplně můj záměr!“ smála se herečka. Jak sama naznačila, změna je jen dočasná, zřejmě tedy kvůli nějaké roli.

Do budoucna ji tak jistě budeme zase vídat s tmavými vlasy, jak jsme si zvykli například u Báry Jordánové v Ulici či u soudkyně Danuše v ZOO.

Fotogalerie
64 fotografií