Gábině Gašpárové, se kterou se dal Pítr dohromady v reality show Love Island, se jistě pořádně ulevilo, že už má milého zpátky doma. Sestříhané záběry Survivora totiž vypadaly, že má Pítr až podezřele blízko ke své bývalé lásce Andree Bezděkové, a v některých zpovědích na kameru to tvrdili i jejich spolubojovníci. 

Gabča nicméně víru v Pítra neztrácela a zřejmě se jí to vyplatilo. Teď má konečně přítele zpátky u sebe a mladí milenci vrkají jako hrdličky. Kromě své lásky ovšem Pítr Gábině přinesl i několik poměrně nepříjemných suvenýrů. 

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou uvidí diváci už dnes na Voyo. TV Nova

Dvojice se na instagramu ve stories pochlubila krátkým videem, na kterém Gábina vybaluje Pítrovy věci z ostrova. „To by sis měl zarámovat,“ říká, když do rukou bere jeho obnošené tričko. „No já si to zarámuju,“ souhlasí Pítr. Zřejmě si vzal příklad z moderátora Tomáše Zástěry (43), který si po návratu ze soutěže nechal zarámovat své oranžové plavky. 

Překvapivý odér

„Nechápu, jak to, že je to furt mokrý,“ diví se Pítr nad věcmi. Gábina si posléze k oblečení přičichla a málem upadla do mdlob. „Já se normálně na to bojím šahat,“ přiznala. 

Gábina, která pachy svého přítele důvěrně zná, byla z odéru dost překvapená. „Já bych třeba čekala, že to bude smrdět jinak. To je úplně jinej pach. To je prostě jak bezdomovec. To je normálně, jak kdyby ses válel měsíc u popelnic,“ komentovala. 

Dražba smradlavých suvenýrů

Pítr pak vyrukoval s originálním obchodním nápadem – věci se rozhodl vydražit! „Jsem otevřený nabídkám. Každopádně Gabča bude asi přihazovat nejvíc,“ rýpl si do přítelkyně. 

Pravda je ale taková, že zavánějící věci u sebe doma nesnese ani on sám. „Prosím tě, zlikviduj to nějak,“ snažně prosil svou přítelkyni Gabču. „Já? Jdi si to zlikvidovat sám. Já nechci chytnout nějakou plíseň,“ zpražila ho Gábina.  

Video
Video se připravuje ...

Pítr se vyznává z lásky ke své přítelkyni. TV Nova

Fotogalerie
56 fotografií