Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nerudovi na exotické dovolené: Adrenalin za volantem, moře písku i rodinné foto v Ománu

Aktualizováno -
9. února 2023
21:53
Autor: simao - 
7. února 2023
20:16

V pořadu Epicentrum na Blesk.cz Danuše a Robert Nerudovi lehce tajemně prozradili, že se nyní chystají po volebním maratonu konečně dobít baterky na dovolené - v teple. Kam vyrazí, však prozradit nechtěli. Nyní to udělali společně na twitteru. Vyrazili do Ománu. A užili si mj. adrenalinovou projížďku.

„Já musím říct, že jsem teď měla fakt intenzivní jeden rok a my teď míříme na dovolenou, protože si skutečně potřebujeme odpočinout, získat odstup,“ říkala Nerudová v pořadu Epicentrum, kam dorazila s manželem Robertem po boku.

Kam přesně vyrazí, to Nerudovi neprozradili. Za teplem nakonec zajeli do exotického Ománu.

„Tak nakonec hrad přece dobyt. Zemi neřešte,“ vzkázal na twitteru Robert Neruda a pochlubil se fotkou manželky na hradě Jabrín, který je považován za jeden z nejkrásnějších ománských hradů. Leží v pouštní krajině nedaleko města Bahla a platí za jednu vůbec z nejpopulárnějších historických památek sultanátu Ománu.

„Říkal mi Vladimír Kroc, že Omán není takové vzrůšo, jako jiné země, které navštívil. Já teda musím říct, že přejezd hor kolem Jabal ash Sham (nejvyšší bod země) byl dost adrenalinový zážitek, který prověřil mé řidičské schopnosti. A manželovy navigační,“ prozradila Danuše Nerudová v úterý na twitteru.

Ve čtvrtek přidali Nerudová i její manžel nové fotky z dovolené. „Konečně všichni dohromady. A všude ticho a klid. Jen písek a vítr,“ pochvalovala si Nerudová k fotce, na které jsou stíny jí a jejích tří nejdůležitějších mužů - manžela a synů.

„Poprvé v životě v dunách,“ přidal Robert Neruda další snímky z rodinné dovolené ze „země, kde není ani jedna řeka, co by měla vodu celý rok“, jak upozornil.

Nerudová skončila v 1. kole prezidentských voleb na 3. místě se ziskem 777 080 hlasů (13,92 procenta), což jí na postup do finále zdaleka nestačilo - za vedoucím duem Petr Pavel - Andrej Babiš zaostala „o parník“. Před 2. kolem pak Nerudová otevřeně podpořila Pavla a Babiše naopak označila za „zlo“, proti kterému je třeba společně bojovat.

Podívejte se, jak Nerudová s manželem hodnotili v Blesku prezidentskou kampaň a na to, jak hektické období změnilo život jejich rodiny:

Video  Nerudová s manželem v Blesku otevřeně o synech v kampani: Za rok dost dospěli! Zmínili i slzy v zákulisí  - Pavlína Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Jokl ( 12. února 2023 13:54 )

Problém je,že pro beduína je užitečnějí velbloud jak Danuška.O vysokoškolské diplomy v této zemi není zájem.Já bych tipoval,že si obhlíží své příští působiště.ODS se musí revanšovat.

Jana Hoeferova ( 11. února 2023 19:06 )

Jana Hoeferova ( 11. února 2023 19:05 )

Já taky prosím

Jokl ( 11. února 2023 08:54 )

Paní Danuše,potřebuji udělat vysokou školu,na jaký účet mám poslat peníze?

amba ( 10. února 2023 15:06 )

paní Dana je opravdu, ale opravdu hodně hloupá a ani se se nestydí to říkat nahlas a ještě za nakradený peníze

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa