Kvalifi kaci k tomu má »Langoš« náramnou, jen vzpomeňte na kousky »paragána « Kouby z komedie Copak je to za vojáka, anebo jeho skok z 18 metrů do vodopádu při natáčení fi lmu Na vlastní nebezpečí. V posledních letech navíc nabral solidní kondici při svých vysokohorských túrách a výšlapech na skialpových lyžích a otužování.

Langmajerovo jméno televize nevyvrátila, ale zatím otálí i s potvrzením. Jména VIP účastníků naprosto odmítá komentovat.

Z televizního zákulisí přesto nějaká jména hvězd, které si troufají do drsné hry o přežití, prosákla. Zúčastnit se má třeba bývalý fotbalista, bavič a hláškař Petr Švancara (45). Dále modelka Karolína Krézlová (35), bývalá go-go tanečnice a dnes bojovnice MMA Kateřina Klinderová (29) nebo také herec a moderátor Václav Matějovský (26), jenž se před Vánocemi blýskl hlavní rolí v nováckém seriálu O mě se neboj. Nad účastí modelky Andrey Bezděkové (28) se stále vznáší velký otazník.

Tomeš odpadl: Musí na operaci

Nova si dělala zálusk i na další hvězdy, smlouvu už měl podepsanou třeba muzikálový zpěvák Roman Tomeš (34). Zdravotní komplikace mu ale výpravu do Karibiku zhatily! „Přišla kýla, takže musím na operaci,“ uvedl Roman pro Super.cz. Na poslední chvíli padlo také vyjednávání s bývalou hvězdou Ulice Annou Kadeřávkovou (25). „Snad to vyjde příští rok,“ přeje si.

Video
Video se připravuje ...

Do Survivora dorazil šéfkuchař Jan Punčochář! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií