Přitom začátky tohoto hvězdného páru byly složité. „Tak určitě jsme byli nějak zadaní, já už ne nějak vehementně, s manželem už jsem nežila, ale určitě jsme ještě každý měli nějaký závazky. K sobě jsme se dostávali celkem dlouho. Nebylo to ze dne na den, protože jsme nějak rozumově tušili, že to nemá smysl,“ vzpomíná se smíchem Gondíková v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN na doby, kdy měl Jiří Langmajer dost problémů sám se sebou a svými démony.

Vzájemné náklonnosti a přitažlivosti se ale nedalo ubránit. „Nebylo to takový – wow, teď se zblázníme a okamžitě roztrháme rodiny. Dali jsme se dohromady až po hrozně dlouhé době, kdy nějak člověk ví, že z toho není úniku. A že to je prostě fajn,“ zdůrazňuje Adéla.

Nad otázkou, co ji k herci tolik táhlo, se dlouze zamýšlela a nakonec odpověděla: „Nevím, asi nějaká velká láska z jeho strany!“ Co tím myslela? „On dokáže o tu ženu tak hrozně hezky pečovat a dennodenně jí dává najevo, že ona je ta jediná na celým světě...“ uculuje se blaženě Adéla.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře, jako já! Alena Julie Novotná

„Tohle on dokáže navodit a to prostě každou ženu baví. Každá potřebuje být obletována, milována a ráda slyší, že jí to sluší, že je hezká. A na to Jirka nikdy nezapomíná,“ dodává Adéla už zcela vážně.

A to, že má pravdu, dokázal Jiří i minulý pátek, kdy slavila narozeniny. Křídami od vnoučka Timoteje namaloval na zámkovou dlažbu před jejich domem třináct srdíček (za každý rok soužití) s písmenem A a do největšího čtrnáctého vepsal: „Všecko nejlepčí lásko!“

Jiří má z předchozího manželství dvě dospělé dcery a Adéla z manželství s Ondřejem Brouskem (41) dceru Nelu (18).

Velký rozhovor s Adélou Gondíkovou už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále v něm najdete:

Fotogalerie
59 fotografií