Až ve třinácti letech od matčiny sestry zjistil, že je synem amerického vojáka, který v roce 1945 osvobozoval Plzeň. 

„Těžko se mi to říká, ale když jsem byl malý a máma se rozčílila, dávala mi vždycky najevo, že jsem nechtěný. Že jsem jí zkazil život, když na tom malém městě, v Přešticích, přišla do jiného stavu s americkým vojákem, který pak odjel pryč, a narodil jsem se já,“ vzpomíná na ne úplně idylické dětství Jiří Langmajer starší. 

I když si jeho matka s Američanem rok dva psali, už se nikdy neviděli a jediné, co pěvci po něm zůstalo, je jedna fotografie a jméno Harry. Nikdy v životě se nepotkali... 

Pochroumané dětství se zřejmě odrazilo na jeho životě. V devatenácti se musel ženit, o rok později se narodil Jiří, pak Markéta a nakonec Lukáš. 

VIDEO:  Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

„Jenže přišel velmi nešťastný úsek mého života. Zamiloval jsem se do jiné ženy. A z hlouposti, možná i jisté ješitnosti, jsem se s tím pochlubil Jirkovi. Náš vztah to hodně poznamenalo a nějaký čas jsme k sobě nemohli. Nejhůř to nesl asi tehdy sedmnáctiletý Lukáš, že jsem mámě ublížil. Nakonec jsme se rozvedli,“ přiznal v rozhovoru pro týdeník Téma Langmajer. 

Měl několik vztahů, ale nakonec našel štěstí na seznamce, kde poznal paní Evu. „Setkali jsme se tehdy u divadla, kam mi přišla naproti, a od té doby jsme spolu, šest let.“ Evu přivedl k otužování, a tak ji to chytlo, že téměř každou sobotu jezdí na závody po celé republice. 

Fotogalerie
24 fotografií