Lukáš Langmajer (41), mladší bratr herce Jiřího Lamgmajera (55), s nímž má podobný nejenom vzhled, ale i hlas, patří k hlavním postavám veleúspěšného seriálu FTV Prima Slunečná. Zde ztvárňuje svérázného řidiče Vildu a rozehrává romantickou linku s kdysi zákeřnou Silvou v podání Báry Jánové (32). A je možné, že právě díky příjmu z toho seriálu si mohl Langmajer splnit své dlouholeté přání, jak se alespoň svěřil na sociální síti...

„Rodiče mi založili stavební spoření, a když mi bylo 18 let, zeptala se mě máma, co bych chtěl s těmi penězi dělat. Tuším, že to bylo asi 150 000 korun, a protože už patřím pomalu za vitrínu, bylo to v době mých 18 narozenin dost peněz na malou chatičku u Berounky. Maminka věděla, že bloumán životem, učení mi moc nejde a šikovný taky nejsem, tedy mě požádala, jestli přec nechci dříve než nemovitost zkusit podnikání,“ popisoval svou složitou cestu za vlastní nemovitostí.

VIDEO: Lukáš Langmajer: Odpuzuje mě nepřirozenost

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Langmajer: Odpuzuje mě nepřirozenost Adam Balaževič

„Tedy tak světlo světa uzřela Zelená Trafika a já v ní, od rána do večera, pár Plzeňských deníku a lehká Malbora. Ani to nebyla cesta, ovšem byla to zkušenost, která stála 150 000 Kč. Teď je mi více jak jednou tolik, a poučen z předchozích nezdarů zkouším, jestli světlo světa uzří ten sen, který léty uzrál v dům a my v něm,“ pokračoval Langmajer, svá slova opentlil všeříkajícími hashtagy „stavíme dům“, „náš sen“ a „můj hrad“, a jako místo označil Zalány ve Středočeském kraji.

Svá slova navíc doplnil sérií fotografií, na nichž je vidět, že se i s celou rodinou - včetně dětí - pustil do bílení budoucího bydla. Není pochyb, že je před ním ještě spousta práce, ale určitě si tohle stavení po čase vyšperkují k dokonalosti. „Vypadá to skvěle,“ ujišťovala ho už v této fázi stavby herečka Eva Decastelo (43), která s ním hraje ve Slunečné. A svým lajkem ho podpořili herečtí kolegové Marek Lambora (26), Veronika Khek Kubařová (34), Karel Zima (50) či Lucie Zedníčková (53).

Fotogalerie
55 fotografií