Vtipnou báseň pro svou manželku zveřejnil Langmajer na svém instagramu. Dílko začíná slovy o jejich seznámení. Langmajer tehdy ležel se střevními problémy v nemocnici, když mu zazvonil telefon a on, i když šlo o neznámé číslo, ho výjimečně zvedl. A dobře udělal. 

„Dobrý den, u telefonu Lucie Novotová - Lidové noviny, rádi bychom s vámi udělali rozhovor s focením... Pár měsíců po tomto telefonátu, ta krásná slečna, blondýna na podpatcích, v šedých džínách, krásný pozadí, změnila příjmení a ze slečny se stala paní, paní Langmajerová,“ popsal ve svém láskyplném vyznání bratr Jiřího Langmajera (55). 

Pak vypočítal, co všechno už spolu zažili. „Ze skal k moři, od moře do stanu, od nájmu k domu, od jednoho dítěte ke dvěma. Stále spolu ve vřelosti objetí, vzpomínkách bohatých, v touze spolu kráčet cestou trnitou,“ popsal. 

Nezapomněl zmínit ani to, že si manželé prý stále „chutnají“ a i když už jsou spolu nějaký ten pátek, pořád spolu „hřeší“ a těší se jeden ze druhého. „Mámou a tátou jsme se stali, hranici čtyř křížků překonali, kolik vlasů mně ubylo, jí vrásek se mnou přibylo. Je krásná, snad ještě hezčí,“ vykreslil svou ženu, ve které ho prý stále baví číst. 

„13 kapitol uteklo jak voda, stejně jako se valí Dunaj v naší milované Budapešti, valíme se dál a nic nás nezastaví. Jsme pár, manželé, přátelé, milenci, rodiče, jsme dva. Ty a já,“ pokračoval stále zamilovaný herec. 

A nechyběla ani vzpomínka na jejich velký den. „Před 13 lety jsem plakal, když jsem ti říkal ano, neřekl bych jinak, má ženo. Miluji tě veřejně i soukromě, všude a celým srdcem. Tvůj rypouš, oslík Plešoun, pupík povolený, hlavoun tvrdý. Patetik první,“ podepsal se hned několika přezdívkami. 

VIDEO: Zbožňovaný: Jiří Langmajer a obyčejný večer dospělého muže s trávou a párky

Video
Video se připravuje ...

Zbožňovaný: Jiří Langmajer a obyčejný večer dospělého muže s trávou a párky Bioscop

Fotogalerie
53 fotografií