Jeho bratr Jiří Langmajer (54) na sebe nedávno upozornil videem, kde odkryl poměrně dost ze svého těla včetně 'pinďoura', jak se sám vyjádřil. Nyní přišel i  Lukáš Langmajer na sociální síti s provokací - vše začal ohlášením velké noviny. „Když je tak slavnostní den, že je na čase jít s pravdou ven. Produkce mě zavrhne a mnozí nepozdraví, čtyři procenta oslaví a dívky zapláčou, že jejich idol přiznal, s kým chce životní cestou jít,“ napsal herec z Bobulí i Slunečné vtipně ke snímku, kde stojí před oltářem po boku jiného muže.

Tím navíc nebyl nikdo jiný než jeden z hlavních protagonistů Slunečné a idol mnoha mladých dívek - Marek Lambora. „Tedy tak je to s námi, děkuji odvaze mého muže ( ženy?) Marka Lambory. Děkujeme neznámým dívkám, že nám šly za svědky, že na sebe vzaly toto břímě,“ vtipkoval jako o překot představitel seriálového Vildy a poděkoval i 'starostovi neznámé středočeské obce za diskrétnost'. Jejich taškařici pak dovedly k dokonalosti roztomilé výrazy v tvářích obou pánů. 

Vzhledem k tomu, že byli oba vtipálci oděni v elegantních oblecích a po boku měli krásné družičky v růžových šatech, mohl někdo skutečně nabýt na chvilku dojmu, že snad opravdu takto oznamují svůj sňatek. Ovšem i tomu Langmajer mladší předešel, když vše podepsal tímto style: „Máme vás rádi, kamarádi, vaši Marek a Lukáš Linhartovi.“ Společné příjmení pak »manželé« zvolili samozřejmě podle jména Lamborovy postavy v populárním seriálu. Ostatně Lukáš má doma ženu Lucii a spolu mají dvě děti.

VIDEO: Slunečná a pár facek: Kdo se do koho pustí?

Video
Video se připravuje ...

Slunečná a pár facek: Kdo se do koho pustí? FTV Prima

Všechny fanynky tak mohou zůstat v klidu, jak seriálový podnikatel Janek Linhart, tak i jeho představitel Lambora zatím v žádném »chomoutu« nejsou, a to ani se ženou, ale ani s mužem. Není tedy divu, že komentáře byly tentokrát plné jen krásných vzkazů a veselých přání oběma »novomanželům«. „Ať vám ta láska dlouho vydrží,“ perlili všichni a sám Lambora také nezůstal stranou. „Na tento den budu dlouho vzpomínat,“ chechtal se.

Ovšem v diskuzi pod fotkou se už rozjely i různé spekulace, kdo vlastně ve Slunečné svatbu oslaví doopravdy. „Podle družiček předpokládám Denisu s Johnem. Ale Vám to, kluci, taky sluší,“ hádala jedna nedočkavá fanynka a je pravda, že zmíněné postavy v podání Evy Josefíkové (30) a Maroše Kramára (61) už mají zásnuby za sebou a navíc čekají potomka, a tak by se skutečně mohlo jednat o jejich veselku. Na odhalení si ale ještě nějakou dobu budeme muset počkat, jelikož seriál se natáčí dopředu. Na obrazovky pak tento díl doputuje až za nějaký čas...

VIDEO: Slunečná: Janek řeší matku a políbí Týnu

Video
Video se připravuje ...

Slunečná: Janek řeší matku a políbí Týnu TV Prima

Fotogalerie
48 fotografií