„Někdo pracovat musí, když já nemůžu. Moje žena dělá produkci a fotí, tak to naštěstí může, takže ona to zaplní, ona je ta, která teď bude nosit domů chléb a sůl a já se budu starat,“ přiznal pro TopStar herec, kterého diváci oblíbeného primáckého seriálu Slunečná mohou znát jako řidiče Viléma Fialu.

Lukáš Langmajer se tak kvůli řádícímu koronaviru stal otcem na plný úvazek, protože zatímco manželka pracuje, aby se rodinka měla pořád tak dobře, on se stará o šestiletého syna Mikuláše a dvouletou Magdalenku, se kterými se rozhodně nenudí. Hraní a peníze mu ale pochopitelně i tak chybí.

„Trápí mě, že třicet dní nemůžu hrát a budu muset asi vymejšlet něco, co už tady bylo. Chodíval jsem zahradničit, malovat, nebojím se práce. Ale strašně nerad bych ten rodinnej standard, ikdyž si nežijeme v luxusu, nějak omezoval. Nechci omezit své děti a svoji ženu. Omezím sám sebe,“ řekla TopStaru hvězda nejen Slunečné, ale i třetího pokračování oblíbených Bobulí, jejichž premiéra se kvůli koronaviru musela také odložit, že uvažuje o přivýdělku, který s hereckým povoláním nemá nic společného. Jak ale sám říká, důležité je, že jsou všichni zdraví.

VIDEO: Lukáš Langmajer: Odpuzuje mě nepřirozenost

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Langmajer: Odpuzuje mě nepřirozenost Adam Balaževič

Fotogalerie
31 fotografií