Krátce před Vánoci skončil slovenský herec Marcel Němec, který je známý ze seriálu Nemocnice, ve skutečné nemocnici, kde musel neprodleně podstoupit operaci. Následovala krutá diagnóza: rakovina. Němec ale na duchu neklesá. Teď přiznal, že podporu nachází i na nečekaných místech.

„Před časem mi moje zlatá kolegyňka Zuzka Vačková – můj Zuzanílek, protože ona je můj andílek, ukázala aplikaci TikTok, která umožňuje vytvářet a sdílet krátká videa,“ popsal pro slovenský Nový čas

„Začal jsem se tím ve volných chvílích zaobírat a celkem jsem se na to namotal. Jenže co se nestalo? Najednou se na moji osobu spustila lavina hejtů nejhrubšího zrna!“ popsal šok, který mu síť uštědřila. 

Němec se rozhodl tu negativní energii, která se na něj snesla, změnit na pozitivní. „Nastavil jsem hejtrům zrcadlo a oni si uvědomili, co svými komentáři způsobují. Zničehonic mám 300 tisíc lajků a 15 tisíc odběratelů! Vždyť to je fantastické,“ pochvaluje si. 

Podle Němce píší lidé často pod rouškou anonymity hrozné věci. Sám si urážky moc nebere, moc dobře si ale uvědomuje, že na citlivější jedince mohou mít i fatální dopad. 

„Řekl jsem si, že je potřeba s tím něco udělat. Oslovil jsem ministerstvo vnitra, Prezidium Policejního sboru, kreativce – Karola Vosátka, Zuzku Vačkovou, Lukáše Frlajse a už se připravuje projekt Zloba,“ prozradil. „Je zaměřený na děti, rodiče, pedagogy i psychology,“ popsal, co ho aktuálně zaměstnává kromě boje s těžkou chorobou.

VIDEO: Cameron na sítích sdílí videa s fotkami své léčby.

Video
Video se připravuje ...

Cameron na sítích sdílí videa s fotkami své léčby. Tik Tok/Camifluage

Fotogalerie
36 fotografií