Týden izolace ve Frogmore, odstrčený na pohřbu děda, krátká zdvořilostní konverzace s bratrem a jeho manželkou a alou do Kalifornie. Tak většina společnosti vnímala chvíle, kdy se princ Harry po více než roce vrátil do rodné země. Jenže mezi poklábosením s Williamem (39) a odletem za Meghan (40) se princ setkal ještě s někým.

Podle neautorizované biografie s názvem Hledání svobody autorů Omida Scobieho a Carolyn Durandové učinil Harry před cestou na letiště ještě zastávku na hradě Windsor, aby pozdravil babičku Alžbětu.

„Jednalo se o jedinečné shledání po velmi dlouhé době. Bylo to vůbec nejdelší odloučení od královny, jaké Harry zažil,“ popsal autorům biografie zdroj blízký Sussexům. „Navzdory všemu, co se odehrálo, cítí k babičce neochvějnou lásku a respekt,“ dodal s tím, že to byla královna, kdo Harryho inspiroval ke službě vlasti.

Biografe vévodů ze Sussexu se letos dočkala několika nových kapitol. Kromě výše zmíněného úryvku se Scobie a Durandová rozepsali o rozhovoru s Oprah, šikaně, které měla Meghan čelit, nebo jmenování údajného rasisty v paláci. Sussexové se však k biografii nehlásí a kvůli údajným lžím na stránkách zvažují právní kroky.

VIDEO: Princ William a Harry

Video
Video se připravuje ...

Princ William a Harry Reuters

Fotogalerie
72 fotografií