Podle nové verze jejich biografie Hledání svobody Meghan Markleová (40) a princ Harry (36) zvažovali, že by identitu osoby, jež se údajně obávala barvy kůže jejich nenarozeného syna Archieho (2), vyzradili světu. Na poslední chvíli si to rozmysleli.

Právník Mark Stephens, který zastupoval milence lady Di Jamese Hewitte, když jejich tajný románek vyplul na povrch, to označil za rozumné rozhodnutí. V opačném případě by je totiž čekala soudní obsílka.

„Zaprvé by se muselo zjistit přesné znění onoho výroku slovo od slova, a kontext, při jakém byl vyřčen. Bylo to opravdu rasistické, nebo šlo o neškodný dotaz?“ vysvětluje listu Mail+ komplexnost celé kauzy advokát Mark Stephens s tím, že záměr toho výroku by při případném soudním sporu byl klíčovým prvkem.

„Možná to vyznělo rasisticky, ale bylo to tak zamýšleno?“ táže se dále Stephens a dodává, že pokud se jednalo o soukromý rozhovor a vévodové by jeho jméno propálili světu, mohla by daná osoba manželskou dvojici žalovat za pomluvu a narušení soukromí. „Obsah takové konverzace by neměl být šířen dál,“ uzavřel právník.

Tvrzení, že Meghan s Harrym zvažovali vyzrazení identity, se přitom vůbec nemusí zakládat na skutečnosti. Biografie Sussexů autorů Omida Scobieho a Carolyn Durandové je totiž neautorizovaným dílem a manželé se od něj distancují. 

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Fotogalerie
92 fotografií