Meghan to v podstatě myslí dobře. Jenom způsob, jakým to sděluje světu, je poněkud nešťastný. Její nová iniciativa, kterou uvedla společně s americkou herečkou Melissou McCarthyovou, zahrnuje 40 aktivistů, sportovců, umělců a světových lídrů, kteří svým čtyřicetiminutovým mentorováním mají napomoci ženám v tísni. Konkrétně těm, které znovu nastupují na pracovní trh poté, co kvůli pandemii viru covid-19 přišly o zaměstnání. Myšlenka je to vskutku chvályhodná, kdyby ovšem nebyla světu předávána z Meghaniny luxusní pracovny a Meghan při tom na sobě neměla deku značky Hermes za 1240 liber, tedy 37 tisíc korun...

„Líbí se mi, že lidem přednáší o návratu na pracoviště, zatímco ona po necelých dvou letech opustila svou práci pro královskou rodinu,“ rýpla si do vévodkyně ze Sussexu britská moderátorka Sophie Walshová (35), moderující pořad Today show. Po Megxitu, tedy odtržení prince Harryho (36) od zbytku rodiny, se dvojice dušovala, kterak si začne skutečně vydělávat. Miliony jim ovšem začaly sypat už jenom výhodné smlouvy uzavřené se společnostmi Netflix či Spotify. Pohádkové jmění, do kterého patří i „kapesné“ od prince Charlese (72) a dědictví po lady Dianě (†36), jim tak narůstá, aniž by museli hnout prstem.

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Kritiky se Meghan, která se tak poprvé objevila na veřejnosti od narození dcery na počátku července, dočkala i za své strojené chování. „Proč se nevyjadřuje normálně?“ podivoval se i moderátor Karl Stefanovic (46), a cituje jednu z Meghaniných šroubovaných vět, v níž říká o své touze „abychom využili ženskou mobilitu, když se vracejí zpět do práce“. „No tak! Ani se nedivím, že Harry venku radši žongluje,“ vrtěl hlavou pobaveně. „Chtěl bych mít život toho psa. Jen tak si ležet před krbem na polštáři...“ smál se při pohledu na Meghanina bígla jménem Guy, jenž má během paniččina mudrování do kamery skutečný veget.

Čím ale Meghan potěšila své příznivce, to byl jeden drobný detail, který neušel jejím skutečně pozorným fanouškům. Na stole, od kterého vede dialog s americkou hvězdou komedií Ženy sobě či Drsňačky, má po vzoru britské královny Alžběty II. (95) vyrovnané rodinné fotografie. Jedna údajně zobrazuje jejího syna Archieho (2), na další má být dcerka Lilibeth (2 měsíce) . O tom jsou alespoň mnozí skálopevně přesvědčeni. Video však není dostupné v takové kvalitě, aby se dala tato teorie přesvědčivě potvrdit či vyvrátit... Na snímky malé Lili si bude svět muset ještě nějakou dobu nejspíš počkat.
Fotogalerie
90 fotografií