Vévodkyně ze Sussexu oslavila své kulaté 40. narozeniny oznámením nové iniciativy, charitativního projektu, který by měl být ku pomoci ženám v nouzi. Uvedla jej společně s komičkou Melissou McCarthyovou (50) v humorně pojatém videu uveřejněném jak na webové stránce Archewell, tak i na instagramu Melissy, kterou si čeští televizní diváci jistě vybaví ze seriálu Gilmorova děvčata, anebo z komedií Ženy sobě, Drsňačky nebo Thunder Force. Kampaň 40x40 bude v následujících dnech a týdnech podporovat ale i mnoho dalších slavných Meghaniných přátel.

Manželka prince Harryho požádala 40 aktivistů, sportovců, umělců a světových lídrů o účast a ti se jí zavázali ke čtyřiceti minutám mentorování, co by mělo pomoct ženám, které znovu nastupují na pracovní trh poté, co kvůli pandemii viru covid-19 přišly o zaměstnání. Mezi těmito osobnostmi jsou například zpěvačka Adele (33), mladičká básnířka Amanda Gormanová (23), která recitovala báseň na inauguraci prezidenta Joea Bidena (78), Sophie Grégoire Trudeauová (46), manželka kanadského premiéra Justina Trudeaua (49) nebo módní návrhářka Stella McCartneyová (49).

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Spot je pojatý jako rozhovor Meghan s Melissou skrze aplikaci zoom. Vévodkyně se snaží představit Melisse svou vizi, herečka ji však opakovaně přerušuje a snaží se jí navrhnout jiný způsob, jak oslavit narozeniny – například oslavou na jachtě nebo čajovým dýchánkem. Svým oblečením s výrazným fascinátorem na hlavě, tak typickým pro anglickou smetánku, si přitom nenápadně rýpne do Meghanina usedlého života za velkou louží.

Nejkomičtějším momentem se však stane okamžik, kdy se za oknem Meghaniny pracovny zcela nečekaně objeví princ Harry a začne žonglovat. To upřímně rozesměje i samotnou Meghan, která do té doby vrhá do kamery jenom perfektně naučené úsměvy.

Fotogalerie
64 fotografií