Dětský pokojíček jako pro malou princeznu! Přesně tak vypadala místnost určená jako dětský pokoj pro holčičku, když princ Harry s Meghan Markleovou kývli na koupi přepychového sídla v prominentním Montecitu. Za bydlení mezi hollywoodskou smetánkou dali zhruba 300 milionů korun. S koupí obrovské nemovitosti jim tehdy pomohl princ Charles (72), který je od odchodu z královské rodiny finančně podporoval – alespoň než začátkem loňského září podepsali podnikaví manželé miliardovou smlouvu se společností Netflix.

V době, kdy se Harry s Meghan a malým synkem Archiem (2) nastěhovali do vily, byla už luxusně zařízená – a to včetně dětských pokojů. Přestože je více než pravděpodobné, že někdejší hvězdička seriálu Kravaťáci již leccos přestavěla ku obrazu svému, vy se můžete mrknout do naší galerie, jak krásně to tam vypadalo v době prodeje. Místnosti, jejíž zdi zdobily zlatě vyvedené stromy a ze stropu visí nádherný křišťálový lustr, dominoval velký, růžovo-bílý zámek, který slouží buď jako postel pro děťátko, anebo čistě na hraní. Věže pohádkového zámku jsou zase upraveny tak, aby mohly být skříňkami a poličkami na hračky a knihy. Pokojíček má vlastní balkon s výhledem – s dostatečně vysokým zábradlím, aby nedošlo k nehodě.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Kromě dítěte zde jsou nepochybně šťastní i rodiče – a aby také nebyli. K dispozici mají 9 ložnic a 16 koupelen, obrovský bazén, domácí kinosál, kompletně vybavenou tělocvičnu, lázně, knihovnu, kancelář, obrovský vinný sklep, moderní kuchyň, hernu, tenisový kurt, jezírko, garáž pro pět aut a velké hřiště, kde si jejich děti budou moci užít hodiny zábavy. Jejich sousedy jsou známé a velice bohaté celebrity - například Oprah Winfreyová (67), jíž manželská dvojice nedávno dala šokující rozhovor, který notně otřásl britskou monarchií, ale také moderátorka Ellen DeGeneresová (63), herec Rob Lowe (57) či režisér George Lucas (77), který stojí za úspěšnou sérií Hvězdné války.

Mimochodem, právě za své luxusní bydlo se Harry dočkal nedávno drsné kritiky. V podcastu herce Daxe Sheparda (46) si totiž stěžoval, že pro něj bylo velice těžké vzdát se všech privilegií královské rodiny a odletět do USA, kde sám sebe vidí málem jako novodobého psance. To, jak se rusovlasý princ neustále staví do roli oběti, ovšem rozlítilo britskou spisovatelku Angelu Levinovou, expertku na královskou rodinu, co v roce 2018 napsala knihu Harry: Conversations with the Prince. „Jeho dům se 16 koupelnami snad není pro privilegované?“ rýpla si do něj na twitteru.
Fotogalerie
55 fotografií