Zatímco vévoda ze Sussexu princ Harry (36) se v sobotu objeví vedle bratra a otce v pochodu za rakví svého zesnulého dědečka, jeho manželka Meghan bude průvod stejně jako miliony lidí sledovat v televizi. Podle zahraničních médií Markleová projevila zájem a snažila se doprovodit truchlícího chotě do Británie, lékaři jí to ale vzhledem k pokročilému těhotenství údajně nedoporučovali. Informoval o tom deník Mirror

Jakkoliv pochopitelně může tento argument znít, veřejnost ho nebere a na sociálních sítích ve velkém připomíná Meghanin výlet do New Yorku v únoru 2019, kde se zúčastnila tzv. baby shower, kterou pro ni připravily nejbližší kamarádky. V té době byla vévodkyně ze Sussexu v sedmém měsíci těhotenství.

Pro některé fanoušky královské rodiny se jedná o bezprecedentní důkaz její ublíženosti a neúcty k monarchům. Jiní zase tuší, že by po skandálním rozhovoru s Oprah Winfreyovou, v němž obvinila neznámého člena rodiny z rasismu a stěžovala si na nedostatečnou ochranu před médii, nebyla mezi šlechtici vítána. Krátce před rozhovorem se navíc objevily zvěsti, že Meghan v minulosti šikanovala některé své zaměstnance.

Jak to celé doopravdy je, ví jen sama vévodkyně. Kromě manželského páru a blízkých nemá nikdo ponětí o průběhu druhého těhotenství a zda by dlouhý let a panující hrozba koronavirové nákazy nemohly ohrozit matku a dítě. Nutno připomenout, že Meghan v červenci loňského roku samovolně potratila, obavy o zdraví dosud nenarozené holčičky jsou tak zcela namístě.

VIDEO: Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život? Videohub

Fotogalerie
110 fotografií