Johnny Depp nepřiletěl do Varů jen za zábavou. Dnes mu patřil červený koberec před tím, než ve Varech uvedl film, Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem.

Nutno říci, že na Deppa čekaly davy jeho příznivců, není tak divu, že jeho vůz dostal policejní doprovod. Hned jak Depp dorazil k Thermalu, začaly davy šílet. V černém obleku mu to velmi slušelo. Outfit doplnil šálou, kterou měl ležérně obtočenou kolem krku a samozřejmě nechyběly tmavé brýle.

K fanouškům byl velmi přátelský, neodmítl společné focení, a dokonce rozdal i spoustu autogramů. Svoji tužku ovšem neměl ani jednu, což je podivné, vzhledem k tomu, že při příletu měl psacích potřeb plné kapsy. Po celou dobu, kdy se nacházel před hotelem Thermal, neustával hysterický křik jeho fanynek, a když se pak vydal k útrobám hotelu, rozpoutali fanoušci hotové peklo.

„Neuvěřitelné přijetí, báječní llidé, miluji Česko,“ pronesl Depp při cestě po červeném koberci. „Nejsem tady poprvé, měl jsem u vás v roce 2018 koncert s kapelou, ale nevěděl jsem, jak báječní lidé Češi jsou,“ dodal.

Na 55. ročníku MFF v Karlových Varech zastává „pirát z Karibiku“ funkci herce i jako producenta. V irsko-britském dokumentu Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem hraje sám sebe, dlouholetého přítele „prokletého“ irského básníka a punkového muzikanta, frontmana skupiny The Pogues. A v dramatu Minamata ztvárňuje Johnny Depp rovnou hlavní roli novináře, kterému se podaří upozornit na vážné znečišťování vody chemickou továrnou.

VIDEO: Johnny Depp - červený koberec, pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp - červený koberec, pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

Fotogalerie
171 fotografií