Petra Uharček si založila blog před osmi lety, aby mohla své kreativní nápady začít sdílet se čtenáři. Najdete na něm návody na dekorace v přírodním stylu, jako jsou sezonní věnce, vánoční a velikonoční výzdoba či tipy na tvoření s dětmi.

Fotogalerie
8 fotografií

Petra se taky ráda podělí o oblíbené recepty. Nedílnou součástí jejího blogu je představení výrobků, jež jsou k mání ve stejnojmenném e-shopu, který vznikl jako další krok v její tvorbě. Jde o originální bytové a svatební dekorace a nově i kabelky a úložné koše.

Její tvorbě nikdy nechybí dotek přírody, ať už jsou to větve, které Petra používá na výrobu makramé dekorací, nebo doplňky ze zbytkové kůže na ostatních výrobcích.

Přírodu si blogerka ráda pouští také do vlastního bytu, kde si pěstuje domácí džungli z pokojových rostlin. Zároveň ji oslovují věci s příběhem, takže vášnivě obráží bleší trhy a obchody se starožitnostmi, aby své bydlení ozvláštnila starými komodami, soškami, svícny, suvenýry z cest nebo třeba historickými fotoaparáty. Svůj styl považuje za eklektický.

A kde všude Petru najdete?
Blog: homestylecz.blogspot.com
Instagram: @myhomestyle.cz
E-shop: myhomestyle.cz

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích, nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z Blesk Bydlení na duben 2021 Czech News Center