Za těch několik měsíců, co vévodové ze Sussexu okupují luxusní nemovitost v kalifornském Montecitu s cenovkou 14 milionů dolarů (321 milionů korun), neukázali z interiéru domu téměř nic. Když už se objevili před kamerou, měli za sebou maximálně pár knížek, podivných obrazů a pod zadkem gauč nebo křeslo. Občas se v pozadí mihla nějaká ta květina. Jak je ale dům zařízený a co kromě známých reálií (bazén, mnoho ložnic a koupelen) v sobě ukrývá, zůstávalo nadále tajemstvím. Tedy až doteď.

Společnost Giggster, která pronajímá prázdná luxusní sídla k soukromým účelům, jako je například fotografování, zařadila dům vévodů do své nabídky. Za 700 dolarů (16 tisíc korun) na hodinu s podmínkou minimálně 10 zaplacených hodin si klienti mohli vyzkoušet, jaké to je žít jako… vévoda.

Video: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Inzerát s celou řadou fotografií interiéru i exteriéru údajně vznikl ještě předtím, než si Meghan a Harry dům zakoupili, a nějakou nešťastnou náhodou se opět objevil na webových stránkách. Z fotek tak fanoušci zjistili, že královský pár má v suterénu k dispozici kulečník, velký vinný sklep, kuchyně je propojená s obrovskou jídelnou nebo že stěnu jedné z místnosti tvoří knihovna.

Fotky jsou ovšem staršího data a bytové doplňky včetně nábytku si s velkou pravděpodobností odnesli předchozí majitelé a Meghan s Harrym dům zařídili podle svého.

Zajímavým dodatkem v inzerátu nemovitosti je seznam zakázaných aktivit. Prostory například nešlo pronajmout za účelem natáčení filmů pro dospělé, v objektu se nesmělo kouřit, vařit ani pít alkohol. 

VIDEO:Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD?

Video
Video se připravuje ...

Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD? Blesk

Fotogalerie
84 fotografií