Snímek, který pořídil fotograf Matt Sayles, je prvním společným oficiálním portrétem vévodů ze Sussexu od jejich březnového odchodu z britské královské rodiny. Vznikl v rámci jejich zapojení do projektu TIME100. Meghan a Harry se k této příležitosti blýskli v tom nejlepším a nejdražším, co vytáhli ze šatníku.

Video: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Zejména Meghan zaujala kostýmkem z dílny Alexandra McQueena za cenu 2 159 liber (54 tisíc korun) a velice drahými šperky, jako je její zásnubní prstýnek za 271 000 liber (8 milionů korun) nebo náramek od Cartiera „Love“ za 5 000 liber (149 tisíc korun). Bystří fanoušci posléze některé další cennosti identifikovali jako osobní šperky princezny Diany.

Řeč je například o hodinkách též od Cartiera s pořizovací cenou 17 800 liber (531 tisíc korun) a dnes již nevyčíslitelnou hodnotou. Diana je dostala od svého otce k 21. narozeninám. Na malíčku pravé ruky se pak vévodkyni skví prsten s velkým kamenem, o němž si fandové myslí, že by mohl být Dianin proslulý akvamarínový prsten, který na sobě měla krátce před svou smrtí v roce 1997. Meghan se s ním poprvé ukázala v den své svatby.

VIDEO: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
98 fotografií