Souboj bratrů, v originále Battle of Brothers, je připravovaný kousek z edice Nejtemnějších tajemství britské monarchie. Autor Robert Lacey v něm zkoumá vztah mezi Williamem a Harrym před příchodem Meghan Markleové (39) i těsně po něm. Dle jeho zjištění se Harryho duševní stav ocitl na pokraji ještě v době, kdy jméno jeho manželky znělo pouze ve spojení s Hollywoodem a na ostrovech ji nikdo neznal.

O své psychice v minulosti mnohokrát promluvil i sám Harry, jenž přiznal, že byl blízko úplnému zhroucení. Lacey pak tvrdí, že pomoc hledal u svého bratra Williama a ten mu doporučil terapii. Tou si mimo jiné prošla i princezna Diana (†36). Na rozdíl od ní však Harrymu nepomohla.

VIDEO: Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět.

Video
Video se připravuje ...

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět. Bára Horáková, Lukáš Červený

Chaos v princově hlavě potvrdila poslední přítelkyně před příchodem Meghan, blonďatá diva Cressida Bonasová. Laceymu věnovala nahlédnutí do jejich krátkého, leč výživného vztahu. „Cressidě přišlo, že je Harry poškozený a zahleděný do sebe. Stěžovala si přátelům, že je Harry v neklidu z médií, že ho paparazziové sledují, i když bylo jasné, že tam žádní nebyli,“ stojí v knize.

Bonasová na svém instagramu ostatně zveřejnila tajemný vzkaz, zcela určitě adresovaný bývalému příteli: „Nezáleží na tom, jak moc je někdo vzdělaný, talentovaný, bohatý nebo v pohodě. To, jak se chováte k ostatním, mluví úplně za vše.“

VIDEO: Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy.

Video
Video se připravuje ...

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy. Blesk

Fotogalerie
82 fotografií