Z britského královského paláce unikly zprávy o tom, že služebnictvo dostalo od panovnice za úkol připravit Fromore Cottage, aby se tam princ Harry mohl v dohledné době dočasně vrátit. Právě toto si sídlo s manželkou Meghan ponechali, ačkoliv opustili Británii a přesídlili do Kanady a posléze do USA, kde v současnosti obývají dům v kalifornském Montecitu. 

Díky tomuto Alžbětině nařízení se tedy začalo proslýchat, že se vše chystá právě na Harryho příjezd zpět do Británie. „Služebnictvo ve Windsoru dostalo pokyn, aby se připravili na možnost, že se Harry vrátí,“ uvedl pro The Sun zdroj blízký královské rodině. Zatím není jasné nic bližšího, tedy přesný datum příjezdu mladšího ze synů prince Charlese (71) a zesnulé princezny Diany (†36), dokonce ani to, jak dlouho se vlastně Harry hodlá v rodné vlasti zdržet.

Jedna věc už je ale jasná teď - vévoda ze Sussexu bude muset zřejmě putovat do čtrnáctidenní karantény, aby nikoho z rodiny nenakazil, kdyby náhodou z Ameriky přivezl s sebou i hrozbu covidu. Navíc ho čeká setkání s babičkou královnou, jelikož toho zřejmě musí dost vyřešit - nejlépe z očí do očí. „Je tu hodně problémů, o nichž musí mluvit - nejen jeho politické projevy, ale hlavně jeho situace s vízem v USA,“ prozradil pro The Sun zdroj. 

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Pravděpodobně tak Harryho čeká nepříjemná promluva s Alžbětou, která mu asi moc nepoděkuje za to, že se v cizině vyjadřuje k politice a přesvědčuje lidi, aby chodili k volbám, ačkoliv by královská rodina měla správně zůstat stranou všem politickým záležitostem. Harry naopak asi dostane pořádně vynadáno!

Zarážející ovšem je, že o Meghan zatím nikde nepadla ani zmínka. „Služebnictvu bylo řečeno, že příjezd by mohl být během pár týdnů, ovšem Megahnino jméno nebylo zmíněno,“ dodal zdroj z okolí rodiny. Zřejmě to tedy znamená, že americká herečka zůstane doma v Americe se synkem Archiem (1) a do Británie se zbytečně nepožene. Je klidně možné, že je na ni královna také dost naštvaná a buď jí doporučila, aby nejezdila, nebo jen zkrátka vnukově choti nemůže přijít na jméno a raději ji tak vynechala.

VIDEO: Takhle si dříve Meghan s královnou rozuměly! Kde ty loňské sněhy jsou?

Fotogalerie
113 fotografií