Ačkoliv Pavlína Lubojatzky tentokrát postoupila do semifinále zcela férově a uznali to i někteří zarytí kritici, kamenem úrazu údajně i nadále přetrvává její údajné protežování v předchozích kolech. Nebýt přehlížení zásadních chyb, svá nejlepší jídla, vítězné tříchodové menu, by nikdy neuvařila.

„To je podle vás fér, že se dostala tak daleko? Už dávno měla být venku,“ postěžoval si divák Jiří. Podle dalších mají na Pavlínině postupu na balkon obrovský podíl soutěžící, které si do týmu vybrala, zejména Pepa. Bez něj by prý sítem neprošla.

„Pavlíně se jídlo dneska opravdu podařilo - jestli to ale nebylo tím, že si do týmu vybrala kuchaře, který by podle mě teď měl stát na jejím místě,“ narážela fanynka Anežka na nečekané vypadnutí Pepy v poslední epizodě. „Pavlina měla štěstí na výběr lidí! Nebýt těch dvou, tak to nedá,“ dodala Blanka.

Video: MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalí, kdo je jeho favorit!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalí, kdo je jeho favorit! TV Nova

„Tak buďme objektivní. Dnes si ten postup zasloužila,“ apelovala na kritiky Nikola, zatímco Ida směle vkročila do obranné linie: „Každý se tu naváží do Pavlíny, ale dnes si postup zasloužila. A že to za ni odvrátil její tým? Blbost. Nebýt Pavlíny, tak nemají co vařit. Byl to její tým, který ona vedla a moc dobře a díky tomu postoupila.“

Krátce po odvysílání dílu vypadnuvší Ivka Sarauerová v živém streamu na svém instagramovém profilu odpovídala na dotazy zhrzených diváků, kteří jí přáli vítězství. Samozřejmě došlo i na otázky, zda zná vítěze Masterchefa. „Já vám to přece nemůžu říct,“ vzkázala jim. Přiznala, že důvodem je milionová pokuta ve smlouvě.

VIDEO: MasterChef Česko: Do semifinálové trojky se neprobojovala Ivka

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Do semifinálové trojky se neprobojovala Ivka TV Nova

Fotogalerie
90 fotografií