Pravdu blondýnka, jejíž kariéru pomáhal rozjet Zdeněk Pohlreich (63), přiznala na facebooku. „Stejně si o tom už vrabci na střechách povídají, a tak je čas se k celému dění vyjádřit, než se začnou zbytečně šířit všechny mylné informace,“ povzdechla si a vše kolem rozvodu se snažila uvést na pravou míru.

„Posledních deset let jsem tvrdě pracovala na tom, abych měla nejlepší cukrárnu v této zemi. Abych díky své práci, kterou miluji, dělala radost i vám. Bohužel jsem při svém snu zapomněla, abych v něm byla šťastná. Byla jsem nucena stávající prostory, zhruba před měsícem, opustit. Z celého mého snu mi zůstalo mé dobré jméno a nadšení stejně bláznivé, jako před lety. Naše společné cesty s mým manželem se tedy rozcházejí, jak v osobní, tak i pracovní rovině,“ prozradila Fabešová ohledně rozpadu svého manželství.

S nastávajícím exmanželem se snaží udržet dobré vztahy, ale není to zřejmě snadné. S Janem Ševěčkem (37), s nímž má dvě děti - dceru Natálii a syna Jakuba, se brali v roce 2016, a tak rozchod přichází po čtyřech letech. „Dnes jen velmi těžko hledáme společná slova a vzhledem k našim dětem, u kterých se bojím, že právě jich se náš rozchod dotkne nejvíce, bych vás chtěla požádat o respektování našeho soukromí.“

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Bohužel životní změna ostře zasáhla i do její slušně rozjeté kariéry. „Pevně z celého srdce věřím, že najdu dostatek síly na to, abych IF Cafe ve formě, na kterou jste zvyklí, v co nejbližší době vrátila k životu. Dnes se vydávám na svoji vlastní cestu, která bude i díky současné situaci kolem nás, převážně v online světě,“ naznačila Fabešová kvůli situaci kolem covidu-19. „Říká se, že část zlého zhojí Bůh, část člověk a zbytek čas. Dnes si poprvé přeji, aby čas utíkal co nejrychleji,“ doplnila podnikatelka, kterou jistě celá věc bolí a mrzí. Rozchodů si jistě už pár zažila, ostatně v minulosti tvořila pár i s hercem Janem Budařem (43). Ovšem rozvod, navíc když má člověk děti, už je zkrátka něco jiného.

„A nakonec obrovské díky vám všem, kteří jste u mého snu byli se mnou, a za vaši úžasnou podporu. Bez vás bych tohle nikdy nedokázala. Vše sladké, Iveta,“ dodala na facebooku svérázná kuchařka a cukrářka, která přitom vystudovala pedagogiku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně a posléze pracovala v developerské firmě - svůj sladký sen si začala plnit až poté, co se v roce 2010 zúčastnila reality show Na nože, v níž pod dohledem Pohlreicha předváděla své dovednosti. V roce 2013 otevřela první cukrárnu v Praze a posléze přibyly další provozovny včetně vyhlášené IF Café v pražském centru. Vydává také knihy plné receptů.

VIDEO: Nakoukněte pod ruce známé cukrářce Fabešové!

Video
Video se připravuje ...

Iveta Fabešová onl

Fotogalerie
31 fotografií