Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nakrmila batole dezinfekcí! Babička si ji prý spletla s přesnídávkou!

Babička dala vnoučkovi k jídlu omylem dezinfekci na ruce, protože si myslela, že jde o pyré.
Babička dala vnoučkovi k jídlu omylem dezinfekci na ruce, protože si myslela, že jde o pyré.  (Autor: Facebook/profimedia.cz)
Autor: shp - 
23. září 2020
19:05

Roztomilé balení s oblíbenými Trolly zmátlo babičku Logana (18 měsíců) z Manitoby v Kanadě. Myslela si, že jde o pyré pro děti, a tak obsahem barevného pytlíku svého vnoučka nakrmila. Jenže nešlo o žádné jídlo, ale o dezinfekci na ruce!

Dezinfekci s Trolly na obalu koupila maminka Nikki Teixeiraová pro svou nevlastní dcerku (7), aby si ji mohla vzít do školy, což se v době pandemie koronaviru více než hodí. Jenže bylo to právě roztomilé balení, které zmátlo babičku. Myslela si, že jde o pyré pro Logana.

Dítě začalo kašlat a bylo malátné

Po pozření ihned zčervenal a začal kašlat,“ popsala nešťastnou událost matka na facebooku. Vzápětí začal být Logan ospalý. „Začal být malátný a usínal,“ dodala. Tou dobou už ale byli u nich doma záchranáři, kteří chlapce převezli do nemocnice. Děťátku se naštěstí nic vážného nestalo.

Styl, jakým to bylo zabalené a vystavené vedle dalších dezinfekcí na ruce... Nemyslela jsem si, že to vypadá jako jídlo,“ vysvětlila Nikki. Nyní ale varuje rodiče, aby si na produkt dali pozor. Dítě si ho snadno může splést s jídlem, když se to stalo i babičce, která z toho má doteď hrůzu.

Dezinfekce byla stažena z prodeje

Doufám, že varuji ostatní před tímto zavádějícím balením. Nejraději ze všeho bych ale viděla tyto dezinfekce pryč z regálů obchodů,“ dodala maminka. A jak se zdá, povedlo se. Zpravodajská relace ABS News informovala, že výrobce Smart Care už dezinfekce s Trolly na obalu stáhl z prodeje.

Dětské balení zmátlo babičko. Nešlo o pyré, ale o dezinfekci na ruce. Dětské balení zmátlo babičko. Nešlo o pyré, ale o dezinfekci na ruce. | Facebook

DWEI ( 24. září 2020 06:14 )

Ten obal opravdu nepřipomíná dezinfekci - dítě plakalo neboť mělo hlad, babča neměla na nose brýle a bylo to.... Naštěstí je malý brouček už v pořádku a dezinfekce v tomto zavádějícím obalu stažena z prodeje

frantacizek ( 24. září 2020 05:44 )

tak ono tyhle obaly by měly vypadat jinak, jde-li o desinfekci. Chudák ta babi, starší lidé si tyhle přehmaty berou neskutečně k srdci, to znám ze svého okolí z jiných situací..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání