Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž z Českých Budějovic si nechtěl nasadit roušku: Po napomenutí napadl ochranku

Autor: VaB - 
19. září 2020
20:09

Muž si v obchodním centru Mercury v Českých Budějovicích odmítl nasadit roušku. Incident se vyhrotil, ochranka použila hrubou sílu a s mužem se „poprali“. Muž bez roušky měl ale útočit první. Incident zachytila kamera.

Na muže, který si odmítl v obchodním centru nasadit roušku, upozornil ochranku jeden z prodejců. Ochranka se proto odebrala k tomu, aby situaci vyřešila. Incident se ale zvrtl, když ochranka chtěla muže vyvést ven. Vše se stalo ve středu vpodvečer. 

V obchodních centrech je totiž povinnost nosit pokrývku úst. S tím se ale neztotožnil daný muž. „Zaměstnanci ostrahy daného zákazníka slušně požádali o nasazení roušky. Ten opakovanou žádost odmítl a zaměstnance ostrahy nejprve slovně a následně i fyzicky napadl,“ uvedla pro TN.cz mluvčí obchodního centra Nina Vališová.

Členové ochranky se bránili a s mužem se začali postrkovat. Celý incident navíc zachytil jiný člověk na telefon, záznam umístil na twitteru. „On tady má dítě, co děláte?“ pokřikovala svědkyně na ochranku. „On zaútočil první,“ odvětil muž z ochranky.

Celé šarvátce přihlížela i dívenka, dcera muže. Ta po celou dobu vyděšeně křičela, tátu prosila, aby toho nechal. Když bylo „po boji“, vzal muž dceru do náručí a odešel. Ale zřejmě mu to nedalo a do centra se opakovaně vracel a ochranku napadal. Na místo tak musela zamířit policie.

„Věc si k dalšímu prověření od pracovníků bezpečnostní agentury jako podezření z přestupkového jednání převzala Policie ČR. Návštěvník centra je totiž podezřelý z fyzického napadení pracovníka bezpečnostní agentury, kdy mu měl kopem do těla poškodit technické vybavení,“ uvedl Jiří Matzer, policejní mluvčí. 

sacred10 ( 20. září 2020 15:41 )

Nevím na co si to ty sráč-ové z ochranky hrajou!I když budou nosit roušky,tak chcípn-ou!

sorgedoktor ( 20. září 2020 12:36 )

Ten Vas zaver jew ponekud podivny. Nebyl jsem tam, nevim kdo koho slovne vyprovokoval. Jde vsak o ocharnu ostatnich obcanu

Vclav Ssser ( 20. září 2020 12:07 )

Nádhera jak všem hrabe. Opravdu gratuluji k nejtupjesimu narodu na světě. Všude na světě se lidé bouří protože to už pochopily stejně jako vědecké kruhy. Jen politika a média stále lžou a lžou. Rouška je úplně k ničemu 42 studií to prokázaly na plné čáře a tady se lidí udávají a bijí namísto aby začali přemýšlet zdali na tom nebude kousek pravdy. Celé vyhlášení pro roušky je jen doporučující nikoliv povinne. Hlavně že policie a security se chovají jak prasata.

Petr Šlesinger ( 19. září 2020 23:24 )

Viděl jsem to video a ti dva šulíni v černém se chovali jako brouk pytlík. BÝT TAM TAK ZAHAZUJI ROUŠKU A JDU SE RVÁT TAKÉ.

milan1970 ( 19. září 2020 23:07 )

V této době se řeší pouze přestupky lidí, co si nechtějí nasadit náhubek!! Až nařídí Hamáček povinné náhubky i venku, tak budou mít městské policie a přestupkové komise žně!!!
Je totiž potřeba vybrat co nejvíce pokut od lidí a trochu zalátat díry v obecních rozpočtech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání