Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jozef (†57) zavraždil syna Maxíka (†5), pak si prostřelil hlavu. Vyšetřování odhalilo krutou pravdu

Autor: VaB - 
19. září 2020
13:39

Konec všem dohadům, již je vše nad nebe jasné. Policie ukončila vyšetřování tragické události v Točnici v okresu Lučenec na Slovensku. Bývalý policista Jozef (†57) tam nejprve zastřelil svého synka Maxíka (†5) a pak zbraň otočil proti sobě. Podle vyšetřovatelů tak šlo o vraždu a sebevraždu. Muž držel zbraň legálně.

K ohromné tragédii došlo 13. května lučenské Točnici. Policie vyjížděla do domku, kde se měla nacházet dvě těla. Ani přes rychlou pomoc je nedokázali zachránit. Rozjelo se tak vyšetřování, aby se zjistilo, co se v domě stalo. Oba utrpěli střelné poranění. 

Otec zabil syna i sebe

Po malé obci se hned začalo šířit, co se tak mohlo stát. „Slyšela jsem, že Jožko zabil sebe a syna,“ uvedla pro novinky.sk obyvatelka. Nikdo tomu ale nechtěl uvěřit, podle sousedů působili jako harmonická rodina. Případem se kriminalisté zabývali čtyři měsíce.

V domě byla v čase střelby i matka Maxíka. Otec se s ním prý zavřel do pokoje. „V této trestné věci bylo vykonáno rozsáhlé dokazování, ze kterého je zřejmě, že se tohoto skutku dopustil 57letý muž, který zastřelil svého syna následně otočil zbraň proti sobě a spáchal sebevraždu,“ informovala noviny.sk policejní mluvčí Petra Kováčiková.

Vraždil střízlivý legální zbraní

Muž měl zbraň legálně, v domě činu nebyl pod vlivem alkoholu. „Vyhodnocením všech vykonaných a zabezpečených důkaz bylo trestní stíhání ve věci toho zvlášť závažného činu zastavené,“ dodala mluvčí. 

kralovna-vsech-mori ( 19. září 2020 18:02 )

Bývalý, chlapče, bývalý.

kralovna-vsech-mori ( 19. září 2020 18:02 )

Když mu ubližoval tak ještě nebylo nebohé.

kralovna-vsech-mori ( 19. září 2020 18:00 )

Dvacet.

kralovna-vsech-mori ( 19. září 2020 16:21 )

Taky jsem myslela, že mají vysvětlení proč to udělal, a ono prd. Blesk zase plácá.

Wells ( 19. září 2020 16:12 )

Krutou pravdu o čem ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání