Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Při tragické nehodě na Českolipsku zemřel člověk: Zasahoval i vrtulník

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
8. srpna 2020
17:34

Na Českolipsku musely záchranné složky zasahovat u vážné dopravní nehody dvou aut, která se stala v sobotu odpoledne. Jeden člověk nehodu nepřežil, dva další museli být se středně těžkými zraněními převezeni do nemocnice.

Na Českolipsku při čelním střetu dvou aut v sobotu odpoledne zemřel jeden člověk a další dva utrpěli zranění, řekli mluvčí policie a záchranné služby. Nehoda se stala na silnici 13 u Kunratic u Cvikova na Českolipsku, silnice první třídy je podle webu policie v tomto místě zcela uzavřená.

Podle prvních informací se čelně střetla kolem 15:20 dvě vozidla. „Policisté jsou stále na místě, bližší informace zatím nemám,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

„Mezi Jablonným v Podještědí a Cvikovem zasahují základní složky IZS u vážné dopravní nehody dvou osobních automobilů. Na místě přistál také vrtulník LZS,“ uvedli hasiči Libereckého kraje na twitteru.

Jeden člověk na místě zemřel. „Po několika desítkách minut resuscitace lékař na místě konstatoval smrt,“ uvedl mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Další dva lidé utrpěli podle něj středně těžké zranění. „Jeden byl letecky transportován na traumacentrum do Liberce a druhý po zemi také na traumacentrum do Liberce,“ dodal Georgiev.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání