Před šesti měsíci se princ Harry se svou manželkou Meghan vzdali svých královských povinností a opustili Anglii, aby začali nový život nesvázaný pravidly členů královské rodiny. Nicméně, jak se zdá, místo toho, aby vévoda a vévodkyně z Sussexu své plány uvedli ve skutečnost, uvízli v minulosti.

Navíc kvůli pandemii koronaviru zůstali „uvěznění“ ve své luxusní vile v Los Angeles, kterou si pár pronajímá za neuvěřitelných 200 tisíc liber měsíčně (5,9 milionů Kč) od herce Tylera Perryho. Cena sídla, které má dvanáct koupelen, obří venkovní bazén a prominentní sousedy v podobě zpěvačky Adele, herce Eddieho Murphyho, hereckého páru Ashtona Kutchera a Mily Kunis či jejich přítele Eltona Johna, se pohybuje kolem 14,5 milionů liber (429 milionů Kč)!

Harry a Meghan museli odložit zahájení charitativní organizace Archewell, kterou pojmenovali po svém synovi. Registrace ochranné známky nebyly řádně vyplněny, a tak je soud zamítl. Vévodovi a vévodkyni tak nezbývalo nic jiného, než žádost znovu podat. Podle informací britského deníku Daily Mail zároveň požádali i o televizní pořady. Zatímco v době pandemie koronaviru členové britské královské rodiny roznášeli jídlo potřebným a setkávali se s lidmi v přední linii, Meghan a Harry zůstali odříznuti ve své honosné vile.

„Nechodí moc ven. Vaří si pro sebe a posílají jejich ochranku ven pro jídlo. Rádi zůstávají doma a baví se spolu cvičením jógy na zahradě, chodí se psy a dívají se na televizi. Jejich nová chůva jim umožňuje pracovat, mluvit se svým týmem a pokračovat v projektu Archewell,“ popsal dny Meghan a Harry jejich blízký přítel. Spíš se však zdá, že manželé zůstávají lapeni v minulosti. Minulý týden Meghan obvinila dvořany a zaměstnance královské rodiny z toho, že s ní zacházeli špatně. Během těhotenství s Archiem se prý cítila nechráněna, psychicky trpěla a nemohla se bránit.

Fotogalerie
70 fotografií