S italským developerem Edoardem Mapelli Mozzim (37) začala princezna chodit v roce 2018, rok předtím, než si na tátu, prince Andrewa, kvůli jeho vztahu s odsouzeným a zemřelým pedofilem Jeffreym Epsteinem (†66) políčily úřady. Právě drama kolem toho, co se několik osudných nocí v miliardářových sídlech odehrávalo a jak moc velkou roli v tom monarcha vlastně sehrál, postihlo zejména jeho děti.

Beatrice letos potkalo další neštěstí, a to koronavirovou pandemií zrušená svatba. Mladé princezně problémy, skandály a neutuchající zájem médií přerostly přes hlavu, a tak údajně přemýšlí, že se vydá stejnou cestou, jako letos v lednu princ Harry (35) a Meghan Markleová (38). Opustí tedy královskou rodinu a vydá se do zahraničí, v tomto případě do snoubencova rodiště, Itálie.

Video: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Zdroj z Buckinghamského paláce serveru Daily Mail potvrdil, že je Beatrice na pokraji svých sil a se snoubencem mají zaječí úmysly. „Sexuální obvinění jejího otce se jí velmi dotklo, je z toho opravdu smutná. Na veřejnost se dostávají stále nové důkazy o tom, že Andrew znásilnil 17letou dívku. Chtěla by mít od celého tohoto šílenství konečně pokoj.“

V rozpadlé stodole někde na venkově, nebo v malém bytečku na okraji Milána by se dvojice netísnila, Edoardo je zámožný milionář, který v botě Evropy vlastní spoustu nemovitostí a luxusních sídel. Tam by mladý pár mohl konečně začít nový život, bez všudypřítomných paparazziů a řečí o pedofilii. Královna Alžběta (94) by se tak měla mít na pozoru před dalším možným Megxitem. Tedy... „Beaxitem“.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií