Harry a Meghan byli opět spatřeni v kanadském městě Whistler v Britské Kolumbii. Na akci charitativních sportovních her Invictus Games, které v roce 2014 princ založil na podporu zraněných veteránů a vojáků, si tentokrát vyzkoušel bobovou dráhu. 

Harry si nasadil bezpečnostní helmu a na vlastní kůži zkusil skeleton, tedy zimní sport podobný bobování. Závodník při něm leží na břiše hlavou napřed na nízkých saních a vlivem gravitace, která ho pohání vpřed, sjíždí dolů speciálním ledovým korytem. 

Meghan mu u toho nadšeně fandila a hlasitě ho podporovala. Jeho výkon si dokonce na památku natáčela a fotila na mobil. Sama ale do koryta vlézt odmítla. Když se jí kdosi z přítomných zeptal, zda si to nechce taky zkusit, jen odvětila: „To nikdy!“ Harrymu se ale skeleton docela zalíbil a po první jízdě si dráhu sjel ještě jednou. 

Oba manželé se na akci drželi za ruce, viditelně spolu flirtovali a působili, jako by se snad sotva dali dohromady. Na přítomné fotoaparáty házeli oba – ovšem hlavně vévodkyně Meghan – úsměvy od ucha k uchu. Jako by snad chtěli říct: „Skandály? Jaké skandály?“

Video
Video se připravuje ...

Babiš neuspěl kvůli evidenci StB! Rychlý úprk Harryho z Británie. A HHC jako zakázaná látka Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
48 fotografií