Agentura Harry Walker Agency rozšířila své portfolio o další prominentní osobnosti. Bývalí členové královské rodiny Meghan a Harry pro ně budou řečnit o důležitých věcech a dostávat za to pohádkovou odměnu 1 milion liber za přednášku, která obvykle trvá pár desítek minut. Už se tak nebudou muset strachovat, že nevyjdou s rozpočtem, a prosit se u prince Charlese (71) o peníze na ochranku – jejich mzda bude činit víc, než kdyby pokračovali v královských funkcích.

Řečnit o klimatických změnách, rasové diskriminaci nebo genderové rovnosti nebude pro vévody ze Sussexu nic nového. Oba se v posledních měsících o tato témata zajímají, třebaže v případě omílaného snižování emisí svými četnými tryskocestami napříč Atlantikem tzv. kážou vodu a pijí víno.

Video: Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video
Video se připravuje ...

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy Bára Horáková, Lukáš Červený

O životě za královskou oponou by během řečnění nemělo padnout ani slovo, tak údajně zněla domluva mezi vévody a agenturou. Královská expertka a autorka mnoha knih o rodině Ingrid Stewardová ovšem tvrdí, že k odhalení některých rodinných tajemství dřív nebo později dojde.

Nikdo je nechce poslouchat tlachat o genderové rovnosti a ekologii. Chtějí-li ospravedlnit astronomickou částku milion liber za projev, budou se muset podělit o něco z života v královské rodině,“ řekla Stewardová serveru Daily Mail. Nikdo, a to včetně monarchů za velkou louží, ale takový podraz od vévodů ze Sussexu nečeká. Mohlo by je to stát reputaci.

VIDEO: Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií