Co se přesně stalo, že se mladík tehdy rozhodl pro změnu vzhledu, ví jen on sám? Ovšem za svým cílem si jde tvrdě, i když to někdy ukrutně bolí. 

Včera jsem prodělal svoji první estetickou operaci v životě LIPLIFT na klinice  v Bratislavě. Velmi precizní a skvělý doktor mi začal tvořit rty, které bych v budoucnu chtěl. A první zákrok zvládl na výbornou. Jsem nadšený,“ napsal v polovině května na sociální síť a pochlubil se nafouklými rty. Nebyl to ale poslední zákrok a Honza před několika dny prodělal další tvarování rtů.

VIDEO: Modelka, nebo kačer Donald? Slovenka s obřími rty radí i dalším!

Video
Video se připravuje ...

Modelka nebo kačer Donald? Slovenka s obřími rty radí i dalším! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Mám asi padesát stehů, strašně to bolí, ale každým dnem to bude lepší,“ netajil se mladík, který prozradil, že zákrok vyjde na 56 tisíc korun. Podle snímků pořízených krátce po zákroku, vypadají rty opravdu děsivě, jsou nateklé do obřích rozměrů a lemované čerstvými stehy. Snad se časem vše trochu zlepší.

Honza si též libuje v kožešinových vestách většinou v růžové barvě, nechává si lepit dlouhé umělé nehty, má prodloužené vlasy a samozřejmě řasy (co délkou a velikostí připomínají pomalu smetáky). Ty dokonce pod svou značkou prodává. Občas si též vycpe prsa, aby vypadal co nejvěrněji jako panenka Bratz. 

VIDEO: Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií